“Fanteziile tale”

Lansez o rubrică nouă – “Fanteziile tale”. Prin această rubrică doresc să te provoc pe tine cititorule să scrii un text cu una sau mai multe din fanteziile tale care nu s-au împlinit.

Numele adevărat nu este relevant, împărtăşirea lor fac deliciul publicului. Textul poate fi trimis prin comentariu direct pe blog sau la adresa de mail domnuroz@yahoo.com.       

Ps. Comentariile nu sunt postate automat, trebuie aprobate.

 

  • Doar eu

Fantezia pe care mi-o doresc de ceva timp este să fac dragoste cu 2 femei. Încă nu s-a împlinit, dar aştept… nici o grabă.  Dar şi când va fiiii… AAHHHHHH

  • Love1971

O fantezie mai veche. Să întâlnesc pe net o femeie măritată, mai plinuţă. Să vorbim ca să ne cunoaştem fiecare părticică a corpului şi fiecare dorinţă ascunsă. Apoi să stabilim o întâlnire pentru sex. Când ne vedem să nu spunem nimic şi să ne comportăm ca şi cum ne-am cunoaşte de mult timp. Să facem sex în toate felurile iar apoi să plecăm fiecare la casa lui fără să vorbim nimic. Apoi să continuăm discuţia pe mess şi să comentăm ce s-a întâmplat.

  • Corina

Păi să vedem. Fantezia mea? Cred că mai degrabă este o dorință, neîmplinită deocamdată. Vreau să fac dragoste cu el, băiatul cu ochi albaştrii, care este cu foarte mulți ani mai mic decât mine. Contează diferența de vârstă? Uneori da, alteori nu, depinde din ce direcție privești și cum abordezi problema. Deocamdată ce vreau eu este o dorință care dacă nu se va împlini o voi trece la capitolul fantezie imposibilă.

  • Anonim

Sunt însurat, dar soţia nu ar fi de acord. Îmi doresc să fac sex în trei. Doi bărbaţi şi o femeie. Fantezia mea este ca femeia să fie la mijloc, să fi făcută sandviş.

Aş dori să fie pe plajă, în vamă, cu soţul meu şi cu bărbatul care mi-a dat cele mai frumoase orgasme. Îi vreau pe amândoi pentru că unul are experienţă, altul are tandreţe şi răbdare. A nu se înţelege că vreau în grup. Este o fantezie şi trebuie tratată ca atare.

Spor la fantezii şi ne vedem pe blogul meu, unde sexul nu duce neapărat la dragoste.

 

2 thoughts on ““Fanteziile tale”

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s