Contact

 

 

 

3 thoughts on “Contact

 1. Salutare,daca nu e cu suparare poti vorbi cu femei care scriu aici in blog sa posteze cum au inceput ele sexul cu a treia persoana sau in grup,vreau sa vad cum pot sa mi aduc si eu sotia in lumea swing-ului,mersi

  Apreciază

  • Salut, pe acest blog doar eu scriu, nu mai exista alte persoane. Chiar daca unele povesti sunt adevarate nu inseamna ca altcineva le-a facut. S-au intamplat altora, dar eu le scriu intr-un mod artistic, in stilul meu. Sa revin la ceea ce m-ai rugat. Foarte putine femei vor avea curajul sa povesteasca asa ceva. Poate ar fi mai bine sa intrii pe fb sa cauti grupuri de swing. Acolo vei gasi persoane care sa te sfatuiasca. Numai bine.

   Apreciază

  • Buna Iulian, ca femeie iti spun ca nu este usor sa accepti a 3-a persoana sau mai multe in dormitor. Pentru inceput ar trebuii sa afli daca a avut experiente cu alte femei, poate inainte sa te cunoasca pe tine, daca da… eu zic ca ai sanse sa o „aduci” in lumea swingului.
   Incepe discutia in spirit de gluma iar daca ea o sa readuca aminte de discutie… las-o sa stie fanteziile tale si poate vei afla ca aveti fantezii comune (swing).
   Mult succes.🙂

   Apreciază

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s