Ne-am dorit un weekend de vis


1“Ne-am dorit un weekend de vis, doar noi doi, într-o cabană la munte… într-un decor mirific, cu peisaje de basm ce-ţi tăie răsuflarea, predominant alb, cu brazi încărcaţi de zăpadă. Să ne bucurăm de aerul tare de munte, cu tot ce-l înconjoară… să uităm de grijile şi problemele drumului betonat al oraşului.

În prima zi, am făcut un tur al locului bucurându-ne din plin de fiecare surpriză a naturii precum şi elementele tradiţionale ale zonei. Spre înserat ne-am întors îngheţaţi la cabana dar fericiţi de frumuseţile naturii şi locale. După o baie fierbinte, am pregătit un ceai cald pe care l-am băut împreună în faţa şemineului unde ardeau lemne groase, pregătite din timp de gazdă noastră…. Eram îmbrăcaţi fiecare cu câte un halat gros, aşezaţi pe un covor lăţos, stând lipiţi unul de altul, cu faţa către şemineu, în lumina emanată de acesta. Ia plăcut foarte mult acea căciula de Moş Crăciun cumpărată din târg încât a decis să o poarte în acel moment, hlizindu-se de fiecare dată de felul haios cum îi stătea. Era o seară perfectă pentru noi, o seară memorabilă pe care am plănuit-o de multă vreme.

Terminasem ceaiul amândoi, cănile erau aşezate pe podea, priveam cu plăcere către focul puternic ce ne încălzise trupurile. Din când în când, întorceam privirea unul către altul, zâmbeam şi ne sărutăm scurt pe buze. Era noaptea noastră, prima noastră noapte împreună. Aveam certitudinea că fiecare dintre noi avea emoţii, dar le mascam perfect cu un zâmbet.

Aveam tot timpul din lume să ne lăsăm conduşi de instinctele primare, animalice… primordiale în perpetuarea speciei, dar, plăcerea avea să devină elementul hotărâtor al relaţiei noastre. Imaginea cu noi îmbrăţişaţi, emotivi, conturau tabloul unei nopţi de iarnă plină de iubire şi erotism.

Momentul de eliberare a venit la unison, gând la gând cu bucurie. Sărutul scurt pe buze s-a transformat în unul pasional, lung, erotic… cu mângâieri delicate şi respiraţie greu de controlat. Din şezut, ne-am poziţionat faţă în faţă, stând în genunchi… palmele ţineau obrajii celuilalt, buzele pline de dorinţa se luptau eroic să menţină vie pasiunea dintre noi.

Din priviri, am dat de înţeles că este momentul să ne ridicăm de la podea. Ţinându-ne de mână ne-am ridicat şi ne-am dus aproape de pat. Goluri în stomac, emoţii cât cuprinde… dragostea plutea în aer, dorinţa era mai puternică decât raţionamentul faptelor noastre.

Ne înţelegeam perfect din priviri. Fără să scoatem vreun cuvânt, am început să ne dezbrăcăm reciproc. Întâi am dezlegat cordonul. Halatul dezvăluia o mică parte a trupurilor noastre. Dintr-o mişcare, halatul a fost lăsat să-şi urmeze gravitaţia, să alunece pe trupurile noastre, poposind grămadă la podea, oferind o imagine de ansamblu a trupului fiecăruia.

Trup d2e femeie golaş, delicat, corp de clepsidra, ruşinată, cu părul rebel ce acoperea o porţiune a sânilor… braţele întinse pe lângă corp, nehotărâte… să rămână în această poziţie sau să acopere instinctiv goliciunea trupului. Trup de bărbat, mascul… mai dezvoltat, cu pieptul plin de pilozitate înainte şi mădular pregătit de acţiune.

Ne-am atins timid, cu paşi mărunţi ne-am apropiat… privirea aţintită către ochii celuilalt, aveam palmele transpirate de emoţie, simţeam un gol în stomac… doar eu simţeam asta? Poate că nu. Lipiţi unul de altul am devenit unul… îmbrăţişaţi, în timp ce ne săruturile noastre ne trezeau toate simţurile.

Faptul că ne-am aşezat pe pat nu a fost un gest controlat, instinctul ne-a purtat pe amândoi, goi… întinşi în pat… flămânzi şi nesătuli de săruturile şi mângâierile celuilalt. Pasiunea, dorinţa nestăvilită ne-a condus către poziţia misionarului. Un oftat puternic s-a auzit când penisul şi-a făcut intrarea printre labiile umede, dornice… să acapareze penisul erect, fierbinte de la sângele ce-i pompau prin vene.

Mişcările dute vino s-au intensificat, emoţiile au dispărut, amplificând plăcerea şi sunetele emise, specifice a unor persoane dornice să muşte din fructul interzis. Amândoi eram încinşi, transpiraţi… buzele se muşcau simbolic unele pe altele. Suspinele intense incitau mai mult, dorinţa creştea în ochi noştrii, dansul erotic se manifestă firesc, exprimându-se în voie… coapsele strânse în jurul taliei, ţineau captiv penisul în interior, adânc. Sânii striviţi de alipirea celor două trupuri, remarcau prezenta sfârcurilor tari şi excitate… aşteptau să fie atinse, alintate… supte. Mâna delicată ce apăsa pe fese, trăgând ele, unghiile îşi făceau simţită prezenţa… cuvintele şoptite unul altuia incitau, fiori pe şira spinării te treceau instant.

Sentimentul împlinirii, al satisfacerii… al trupurilor ce vibrează, tremurânde… au alungat orice urmă de emoţie, de neîncredere. Intensitatea orgasmelor au eliberat orice urmă de stres, totul era privit din altă perspectivă… am prins curaj, ne-am dăruit… urmele iubirii noastre erau împrăştiate pe noi… şi, era doar începutul unei nopţi albe, cu noi în rolul principal… să punem in scenă o diversitate de poziţii… care mai de care mai atrăgătoare si mai incitantă, să stingă focul dorinţelor noastre”.

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s