O aventură cu Rudolph (1)


1O zi obişnuită dintr-o sâmbătă după amiază. Eu şi soţul meu am plănuit în doi o mică plimbare prin parcul Gruneburg din Frankfurt, apoi o mică gustare la Feldbergblick, restaurantul nostru preferat, urmată de o mică doză de spontaneitate în alegerea locurilor de văzut. De fiecare dată, nu ratăm ocazia să ne bucurăm din plin de momentele petrecute singuri, fără copii… noi doi ţinându-ne de mână, plimbându-ne prin oraş ca doi adolescenţi fără griji şi responsabilităţi.

După plimbarea prin parcul Gruneburg, am luat o mică gustare la restaurant. În faţa mea la câteva mese distanţă, un domn arătos, elegant îmbrăcat mă privea insistent. …Încă sunt o femeie frumoasă, întotdeauna am sucit minţile bărbaţilor. Amuzantă de situaţie, l-am făcut atent Koby spunându-i că am un admirator. Soţul meu s-a întors, i-a zâmbit şi l-a salutat.

Misteriosul domn şi-a făcut apariţia la masa noastră după câteva minute, s-a prezentat cu numele de Rudolph, a dat noroc cu soţul meu transmiţându-i că sunt foarte frumoasă şi că sunt norocos că mă are de soţie. După câteva amabilităţi Rudolph s-a retras la masa lui. Ne pregăteam să plecăm, nu aveam nimic pregătit, doar spontaneitatea putea să ne ofere următoarea destinaţie.

La scurt timp după ce am ieşit din restaurant, Rudolph a venit după noi şi-a cerut scuze elegant pentru o nouă intervenţie încercând să reia discuţia avută înainte. Mica plimbare în trei a dezvăluit intenţiile reale ale domnului misterios. Cu amabilitate a declarat că doreşte să aibă relaţii intime cu mine, cu condiţia ca eu să-l însoţesc fără soţul meu.

Suntem un cuplu “open mind”, nu ar fi fost prima dată în cei 15 ani de căsnicie. Deşi mă atrăgea intim, am refuzat iniţial propunerea pentru a fi alături de soţul meu. Domnul ştia să negocieze, câteva argumente aproape că mi-a întors decizia, dar nu vroiam să-l supăr pe Koby. Koby mă cunoaşte foarte bine, m-a citit din priviri că doresc acest lucru şi mi-a spus:

– Ştiu că nu vrei să mă superi, este în regulă dacă vrei să mergi, eu mă duc acasă… şi ne vedem mai târziu.

Nu a trebuit să insiste prea mult, am acceptat imediat. Rudolph încântat s-a dus să-şi aducă maşina din parcarea restaurantului. Eram destul de încântată. Nu mă pricep la maşini, dar iniţialele BMW le-am recunoscut imediat, iar modelul sigur era unul scump. Mi-am sărutat soţul pe buze, mi-am luat la revedere şi am plecat cu admiratorul meu.

Locuinţa era o splendoare, din exterior se vedea o clădire cu două nivele, cu o arhitectură interesantă, greu de reprodus în cuvinte. Interiorul m-a lăsat fără aer, stilul aristocrat, încăperi mari cu tavanul înalt, multe tablouri şi mobilier specific.

S-a apropiat de mine, mi-a oferit un pahar de şampanie alături de un trandafir roşu. Nu mai primisem de mult trandafiri roşii. Am luat amândoi câte o gură de şampanie, ne priveam în ochi… mâna lui m-a prins de mijloc şi m-a tras către el… sărutul pe buze a venit imediat. Gurile s-au unit, buzele se căutau unele pe altele… şampania şi-a făcut efectul… m-am lăsat pe mâna lui. Mă excitasem foarte rapid, poate ca niciodată… încât eram să scap paharul din mână. Rudolph a pus paharele d2eoparte, m-a apucat de mână şi mi-a făcut semn să-l urmez.

Dormitorul era de vis… cu un pat imens. M-a apucat de mijloc, m-a sărutat din nou… trandafirul primit mi l-a luat, delicat m-a atins cu petalele pe obraz… apoi pe gât. Mâna cu care mă ţinea strâns de el se plimba trupul meu… s-a oprit pe fese, m-a strâns tare… ahh… deja mă umezisem, sfârcurile se întărise… mă simţeam minunat.

Gura lui flămândă a început să coboare spre gât… m-a sărutat, a lăsat impresia că vrea să mă muşte. M-a asigurat că nu-mi va lăsa semne. Eram “beată” de senzualitatea degajată, poate şi şampania a contribuit la acest lucru. Târziu am realizat că mă aflu goală în faţa lui, după ce m-a dezbrăcat de fiecare element textil. Abia atunci şi-a dat haina jos. Mâinile erau după gâtul lui, un picior uşor ridicat se freca de el… era timpul să-i arăt ce ştiu.

L-am primit în ochi, a vrut să mă sărute. Cu degetul arătător pus pe buzele lui l-am refuzat. Avea un corp bine făcut. Braţele îi căutau linia corpului, de sus în jos. Capul l-am pus pe umărul lui stâng, alunecam uşor pe trupul său… aşezată în genunchi, i-am desfăcut cureaua de la pantaloni. În timpul acesta el s-a deschis la nasturii de la mâneci, apoi nasturii din faţă.

Pantalonii au căzut la podea. Se vedea o umflătură mare în faţă, penisul erect aproape că rupeau chilotul mulat pe el. Eram entuziasmată, poate era Titanicul în materie de penis. Rapid am tras de marginea de sus a chilotului. Nu era Titanicul, dar cu siguranţă întâlnirea începea promiţător. Palmele se plimbau pe coapsele lui, penisul aştepta sus arborând steagul. Săruturile au început de la bază… limba a urcat până sus, i-am prins măciulia între buze, cu limba am făcut rotocoale… instinctiv mi-am dus o mână la sâni şi una la clitoris… a intrat jumate, m-am retras lent… ofta de fiecare dată când mă retrăgeam. Trăiam pasiunea cu penisul său, mă îndrăgostisem de el. Am fost atât de concentrată încât nu am sesizat rugămintea lui să mă opresc ca va ejacula.

S-a retras cu totul, flamandă, disperată l-am apucat de fese, cu o mână îl ţineam de penis… captiv între buzele mele nu a mai avut scăpare… mmmhhh… ritmul dute vino era alert, gustul sevei bărbăteşti m-a impulsionat şi mai tare… îi vroiam toată sămânţa, ardeam de nerăbdare să ejaculeze, să mă inunde, să înghit tot… Rudolph a cedat într-un final, rezistenţa lui a devenit accept… mi-a strâns părul rebel într-o coadă şi mă privea zăpăcit… aahh… mmmhhh… aahhh… sămânţa a ţâşnit puternic… m-am oprit brusc cu buzele la marginea măciuliei… înghiţind hulpav.

Falusul a dat semne de micşorare. Cu abilităţile mele în felaţie l-am făcut din nou tare, dur… abia aşteptam să-l simt interior, să mă penetreze adânc, cu forţa. M-a ajutat să mă ridic, gura lui s-a lipit de a mea într-un sărut lung şi pasional…

 … partea a doua …

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

2 gânduri despre „O aventură cu Rudolph (1)

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s