Fantezia soţiei


1Întotdeauna am avut o relaţie deschisă cu soţia mea cu privire la relaţiile intime. Am fost sinceri unul cu altul, ne-am spus opiniile, am căutat să facem tot posibilul să găsim variante care să satisfacă nevoile fiecăruia.

Într-o discuţie nevinovată avută între noi, mi-a spus în glumă că este curioasă să vadă cum arăt îmbrăcat cu fustă şi să avem relaţii intime. Am reţinut acest aspect. Câteva zile am cotrobăit pe furiş prin dulapul ei să caut o fustă adecvată, care să mă cuprindă în primul rând.

Am găsit o fustă scurtă cu volane, de culoare neagră. A fost singura pe care am reuşit să o îmbrac pentru că era prevăzută cu elastic în talie. Am luat fusta şi am ascuns-o aşteptând momentul potrivit, să fie o surpriză.Doar în fusta, mi s-a părut că nu-mi stă bine, nu am trup de balerină. Am decis să asortez ţinută cu un maieuţ de-al ei… mai avea puţin şi plesnea pe mine. Părul de pe picioare… inestetic. Aveam câteva cunoştinţe despre cum să cumperi un dres, i-am cumpărat de atâta ori şi au fost buni.

Am ales un dres 70 den de culoare închisă, cea mai mare măsură, să nu cadă de pe mine. Acasă i-am probat, erau perfecţi. Pentru a rămâne îmbrăcat în timpul actului sexual, am decupat o bucată din dres, cât să eliberez penisul şi testiculele.

Ziua de sâmbătă era cea mai potrivită, copiii erau la bunici, o zi potrivită pentru destrăbălare. Geta, habar nu avea ce i-am pregătit. Sâmbătă seara, mă uitam la televizor în sufragerie. A intrat Geta… cu o pereche de bikini pe ea, fără sutien şi o mască la ochi în formă de fluturaş. Era momentul perfect. Am închis rapid televizorul, i-am spus să meargă în dormitor că vin şi eu imediat.

Ţinuta “specială” am scos-o din ascunzătoare, m-am îmbrăcat cât am putut de repede, nu-i uşor să pui un dres dacă nu ai experienţă. Penisul era semi erect. Se putea zării o umflătură la partea din faţă a fustei. În dormitor, soţia era complet goală, întinsă pe marginea patului. Când m-a văzut cum eram îmbrăcat nu s-a putut abţine fără să râdă. Râdea în hohote văzându-mă îmbrăcat în haine femeieşti.

S-a întins pe burtă, râsul nu dispăruse dar era mai domol. Mi-a făcut un semn către ea. Lângă ea avea pregătită o cravată. Ce avea de gând cu ea? Este pentru mine sau pentru ea, cine trebuie legat de data asta? Numai conta, între noi era o practică obişnuită.

“Ce avem noi aici?… a ridicat fustiţa căutându-mi penisul semi erect. De data asta, a înfăşurat cravata în jurul penisului şi al testiculelor, făcând o ditamai fundă. M-a tras mai aproape de ea, a ridicat privirea către mine, uşor buzele s-au deschis, printre ele… limba sa mişca senzual… penisul se întărea urmărind această scenă.

Vârful limbii mi-a atins glandul… a coborât uşor până la testicule, s-a întors cu faţa în sus… mi-a făcut semn să mă urc peste ea. Nu am aşteptat a doua invitaţie. M-am aşezat pe marginea patului în genunchi, făcându-i loc între picioarele mele. Sprijinit în coate, mi-am afundat capul între pulpele ei pline. Mi-am lipit gura de vaginul ei gustând din ea cm cu cm. Limba şi-a făcut loc în interior, pulpele s-au apropiat ţinându-mi capul captiv.

Ea mi-a apuca2t penisul. Buzele ei cărnoase s-au mulat pe glandul meu. Mi-a mângâiat testiculele, buzele îmi ţineau glandul strâns, limba se plimbă în jurul “măciuliei”. Şi-a ridicat capul să cuprindă mai mult… după câteva mişcări în sus şi în jos s-a oprit, cred că o durea gâtul. M-a lovit peste fese să mă mişc eu.

După câteva mişcări de încălzire, ritmul impus de ea era mai rapid. Deşi nu stăpâneşte acest lucru a dorit să intru până la capăt. S-a înecat imediat împingându-mă cu un gest reflex. M-am dat la o parte, m-am răsucit către ea. Îi dăduse puţin lacrimile în colţul ochilor.

Am sărutat-o imediat, mâinile ei s-au încolăcit în jurul gâtului meu pentru un sărut lung şi pasional. Mi-am potrivit penisul la orificiul ei… am intrat până la capăt. A oftat lung… o mână a pus-o pe fesele mele apăsând să rămân nemişcat.

Şi-a ridicat pe rând câte un picior şi le-a aşezat pe umerii mei. Eram sprijinit în braţe. Geta mi-a dat semnalul să-mi mişc bazinul. Este poziţia ei favorită. Trebuie să fie pregătită pentru ce urmează să se întâmple. Mă mişcam… în reluare, aşteptând semnalul să măresc ritmul.

Nu a durat mult, mişcările mele erau conform ritmului impus. Ritmul devenise foarte alert… îi place sexul sălbatic, de fiecare dată se exprima zgomotos… şi-a dus mâna la clitoris frecându-l energic… braţele nu mă mai ascultau, mă dureau… ritmul mă obosise.

Nu reuşesc să duc treaba la sfârşit. Epuizat mă ridic, i-am spus să se întoarcă şi să se aşeze în poziţia preferată de mine… în genunchi, cu spatele la mine, sprijinită în coate. A luat o pernă pe care a aşezat-o sub cap.

Eram la spatele ei, i-am mângâiat trupul pe lateral, am căutat sânii… trăgând-o uşor de sfârcuri. S-a speriat puţin când i-am dat o palmă peste fese. M-am jucat cu ea, aveam penisul băgat printre picioarele ei şi mă jucam cu păsărica ei.

Geta a prins penisul, l-a frecat puţin… s-a mişcat puţin către înainte, a potrivit penisul la întărea în vagin apoi s-a împins cu putere. Am stat nemişcat, Geta se împinge în mine tot mai repede. Şi-a dus o mână la clitoris… am apucat-o de mijloc, controlam situaţia… “loveam” în ea cu putere.

Gâfâia din ce în ce mai tare, la fel şi eu… o strângeam tare de mijloc şi o penetram cu putere, eram pe punctul să ejaculez… speram să avem orgasm în acelaşi timp… Geta, părea că este aproape… îşi freca clitorisul energic… tot trupul era încordat… aahhh… am intrat până la capăt şi m-am oprit… sămânţa a ieşit din mine. La scurt timp… aahh… Geta trăia intens orgasmul avut.

Am stat împreunaţi câteva momente apoi am ieşit şi m-am aşezat lângă ea. Eram obosiţi, ne-am sărutat şi ne-am îmbrăţişat.

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s