Cadoul de adio al secretarei


1Ultima săptămână la vechiul loc de muncă, lucram ca secretară. Din motive financiare a trebuit să plec, găsisem un job mai bine plătit, într-o altă ţară. Şeful meu nu putea să concureze financiar cu noul loc de muncă şi s-a împăcat cu ideea că voi pleca.

Lucram de multă vreme în acel colectiv, m-am învăţat cu ei, începuse să-mi pară rău de decizia luată, dar partea financiară a fost hotărâtoare.

Îmi plăcea de şeful meu, ca om. Era un tip calm, niciodată nu l-am văzut nervos, era amabil cu toţi angajaţii, iar uneori primeam câte un bonus salarial. M-am gândit să-i fac un cadou care să-l ţină minte … Cred că am fost tânără şi fără minte când m-am gândit să-i ofer drept cadou de despărţire… un sex oral.

Nu a fost suficient că vroiam asta, m-am gândit că vreau să imortalizez momentul, folosind camera video de la maşină. După mai multe idei nereuşite, am stabilit că cel mai bun loc unde să se întâmple evenimentul este la biroul meu.

Camera am ascuns-o strategic sub birou, să nu fie văzută, dar în aşa fel încât să poată să cuprindă toată scena. Într-o zi de marţi, după programul de lucru, m-am hotărât să pun în aplicare “cadoul”. I-am spus şefului că doresc să-i fac un cadou de plecare şi că trebuie să vină la biroul meu să se aşeze pe scaun.

– Nu înţeleg… mi-a spus el după ce s-a aşezat.

– Este chiar aici… imediat să vin şi eu la birou.

Mi-am făcut loc pe lângă scaun şi m-am aşezat în genunchi, în faţa lui. Şeful părea avea un tic nervos, dădea din picior.

– M-am gândit la ce cadou să-ţi ofer… aaa… stăm aici şi ne relaxăm… aaa…

Cu emoţii, am dus mâna la fermoar… să-i scot afară penisul.

– Vorbeşti serios?!… mi-a spus el mirat.

Cu mişcări stângace am reuşit într-un final să-i scot penisul afară, era pregătit… erect… un penis nu foarte mare, dar destul de gros pentru mine, mai ales că nu mai făcusem sex de foarte multă vreme. M-am dezbrăcat complet în faţa lui.

Şeful stătea drept pe scaun, cu mâinile pe picioare. Avea penisul tare la cât l-am frecat. Îmi făceam curaj, brusc m-a apucat tusea, mi-am reglat vocea.

– Acesta este cadoul meu de plecare…

2Îi ţineam penisul cu mâna dreaptă, l-am frecat de zor, m-am oprit… am deschis gura larg, m-am aplecat spre el… şeful m-a întrerupt. Se asigura că totul va rămâne între noi.

– Nimeni din birou nu trebuie să afle… ok?

– Nu… nu… nimeni nu va afla, i-am spus eu în timp ce-l masturbam.

Am deschis gura, l-am prins cu buzele… a oftat lung… i-am ţinut penisul de la bază, gura flămândă s-a pus pe treabă cu avânt muncitoresc. Am vorbit cu el cu gura plină…

– Nu mă aşteptam la asta… aahh… am crezut că îmi dai o fotografie sau altceva… aahh…

– Acesta este cadoul meu de plecare şi nimeni nu o să afle… i-am spus răspuns eu…

– Ce bine te descurci… ia-o până jos… aahhh…

M-am chinuit puţin până a intrat tot penisul în gura mea… l-am ţinut puţin, nu eram obişnuită şi m-am înecat.

– Îţi place adânc?… l-am întrebat eu.

– Da…

M-a prins de cap şi m-a apăsat puternic de câteva ori… m-am înecat din nou.

– Nu fi timidă…

Îmi plăcea să simt acel penis în gura mea, îmi mişcam capul rapid în sus şi în jos… mă opream doar să îi privesc mădularul, apoi continuam. Şeful ofta, îmi spunea cât de mult îi place sexul oral…

– Nevasta mea nu vrea să facă sex oral…

– De ce?

– Nu ştiu, nu vrea să-mi spună… vrei să te aşezi cu spatele la mine, draga mea? Vrei asta?

– Da, vreau… vr3eau… să nu te mişti de pe scaun.

M-am întors cu spatele la el, mi-am ridicat un picior pe marginea scaunului, i-am prins penisul cu mâna… l-am potrivit… m-am lăsat în el… aaahhh… o simţeam mare… era groasă pentru mine.

– Cred că nu ai mai făcut sex de mult… mi-a spus el uşor satisfăcut…

– Daaa… aşa este, nu am mai făcut sex de foarte mult timp… i-am răspuns în timp ce săream în poala lui.

M-am oprit, puţin câte puţin m-am lăsat în penisul lui… să o simt toată în mine… aahh… m-am simţeam minunat.

– Îţi place…

– Eşti foarte strâmtă… îmi place asta…

M-am ridicat în picioare, m-am întors cu faţa spre el. Timid mi-a atins sânii. Aveam curaj acum, m-am aşezat în penisul lui. Săream în poala lui ca mai înainte… poziţia a fost incomodă… urma să-mi vină orgasmul… m-am întors invers cu spatele la el… mă puteam mişca în voie.

Săream în penisul lui… am ţipat în tot biroul de plăcere… şeful îşi ţinea mâinile pe lângă corp, fără să mă atingă. Ofta… îmi spunea mereu cât de bine se simte… aahh… m-am sprijinit de birou, penisul intra în mine rapid, am simţit că orgasmul meu se aproprie.

Mişcările s-au intensificat… aahhh… am ţipat de bucurie… m-am aşezat în poala lui. Orgasmul a venit, am lăsat să intre tot penisul în mine. Trebuia să mă odihnesc puţin, eram obosită…

M-am aşezat în genunchi… i-am luat penisul în gură, sugeam mai abitir ca înainte… satisfacţia orgasmului sau gustul amestecat al fluidelor noastre mi-au dat mai multă iniţiativă. De câteva ori, şeful a pus mana pe capul meu… a apăsat până am ajuns cu buzele la fermoar.

Nu m-a ţinut mult, m-am înecat de fiecare dată. Fără efort, am reuşit să introduc jumătate din organul lui în gura mea mărind viteza mişcărilor mele de fiecare dată. Mi-a spus să mă ridic, că vrea să mă intre în mine.

M-am ridicat, am pus mâinile pe birou… am început să dansez… şeful, pentru prima dată a pus manile pe şoldurile mele. M-a ţinut strâns direcţionând ritmul mişcărilor… gâfâia şi mai tare, i-am simţit braţele încordate… ahhh… m-am prăbuşit în braţele lui, lăsând sămânţa să-mi inunde interiorul.

Am stat puţin aşa, apoi s-a dus direct la baie să se spele, nu vroia să se murdărească pe pantaloni. Fericită, m-am întors cu spatele la cameră video, lăsând se se vadă curgând din mine picături din sămânţa lui.

Înainte să plecăm şeful a vrut să se asigure că totul rămâne între noi, iar eu m-am asigurat că îmi recuperez camera video, ca amintire.

––––––––––-

Citeşte şi:

Orgasm multiplu (2)

Orgasm multiplu (1)

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s