Sex cu fraţi gemeni


1O vreme mi-a fost greu să-l deosebesc pe iubitul meu de fratele lui geamăn. Îmbrăcaţi la fel sunt ca două picături de apă. Până şi tatuajele de pe corp sunt la fel. Doar un ochi vigilent ar putea să găsească rapid micile detalii care îi fac deosebiţi.

Tiberiu şi Traian împart un apartament de trei camere. La câteva săptămâni după ce l-am cunoscut cu Tiberiu am început să dorm la el acasă. Pe Traian l-am simţit altfel după ce am rămas nopţile în casa lor. Cred că era gelos, poate pentru că el nu avea o iubită.

Gemenii aveau obiceiul să consume alcool până la beţie cam de două ori pe săptămână. De cele mai multe ori erau haioşi. Nu puteam să mă abţin fără să râd de ei. Cântau împreună, uneori dansau. De cele mai multe ori îi prindea ora 2 noaptea.Într-una din serile de pomină m-am simţit obosită şi m-am dus la culcare mai devreme, în camera lui Tiberiu. Fiind cald în casă am decis să port ceva uşor, un maieu şi o pereche de chiloţi. Am dormit o vreme până când… a venit lângă mine un bărbat care a început să mă mângâie pe fund şi să mă sărute pe gât.

În bezna în care m-am trezit am crezut că este iubitul meu. M-am întors către el, l-am prins de gât sărutându-l cu foc. Părea un pic reţinut, nu mă pipăia ca de obicei, sărutul a fost un pic mai şters. De obicei, hainele ar fi zburat de mult de pe mine. Poate că a băut prea mult, o fi puţin obosit… ziceam eu în sinea mea.

Lucrurile nu pot funcţiona aşa. Dacă El nu este la capacitate maximă, trebuie să-i vin în ajutor, să-l stimulez. L-am împins pe pat, l-am îndrumat să se aşeze pe spate. Trebuia să vadă ce urma să fac, aşa că am aprins veioză de pe noptieră. Puteam să jur că este Tiberiu.

M-am ridicat, între picioarele mele stătea El lungit. Şoldurile se mişcau de la stânga la dreapta… m-am descotorosit de maieu… m-am întors cu spatele la el… când pe vine când în picioare, am dat din funduleţ, poate aşa îi creşte apetitul.

Am putut observa ochii lui mari, aproape că saliva… când mi-am dat jos chiloţeii, a rămas cu gura căscată. Era momentul să trec la atac. M-am aşezat pe burtă între picioarele lui, i-am mângâiat zona prohabului. Îmi muşcam buzele, puţin câte puţin am tras de fermoar, îmi plăcea să-l necăjesc.

Trebuia să-i scot pantalonii. I-am deschis cureaua, nasturele de sus… apoi, a rămas fără, doar în chiloţi. Cred că abia aştepta să-i fac sex oral, dar nu aşa repede… El părea nerăbdător, a vrut să-şi scoată penisul afară. I-am luat mâinile şi i-am făcut semn să le ţină departe.

Mi-am aşezat capul pe coapsa lui stângă, i-am mângâiat penisul, l-am sărutat… prin chiloţi. L-am privit pe El, avea gura uşor deschisă, ochii cât cepele. Am tras de marginea chilotului foarte uşor… puţin câte puţin i-am dezvelit penisul, până când a sărit din strânsoarea chiloţilor. Stătea ridicat. Întâi i-am sărutat scrotul… penisul l-am apucat cu mâna dreaptă, masându-l uşor. L-am lins la bază… am urcat până la vârf.

M-am aşezat pe burtă, sprijinită în coate. I-am prins penisul cu buzele… El se uită la mine în timp ce îmi dădeam silinţa să înghit cât mai mult din penis. Acum era potrivit de penetrare. Aveam de gând să mă ridic să mă aşez peste el… dar, atunci s-a deschis uşa şi a intrat … un alt El.

De obicei nu sunt pudică, nu m-am speriat, am rămas nemişcată. Am intrat în panică când El, care a intrat, mi-a spus:

– Ce faci dragă, te culci cu frate-miu?

Panicată, m-am uitat la unul şi la altul… semănau. Erau îmbrăcaţi la fel. Am crezut că este o glumă şi am căzut în plasă. S-a apropiat de pat, în timp ce se dezbrăca a contin2uat să-mi spună:

– Traian a fost de părere că tu nu reuşeşti să ne deosebeşti. A avut dreptate. Continuă ceea ce făceai…

Cum puteam să fiu atât de relaxată când am auzit ce au pus băieţii la cale? Tensiunea a durat puţin. Tiberiu s-a aşezat lângă mine… mi-a masat funduleţul, aşa cum îmi place mie… a băgat un deget un vagin… ahh… cheful a revenit. Tot el mi-a împins capul în penisul lui Traian… ideea de a face sex cu cei doi bărbaţi mi s-a părut incitantă…

M-a ridicat de abdomen, să stau în genunchi… şi-a făcut loc printre picioarele mele la vagin. M-am aşezat cu toată greutatea peste gura lui… ahh… limba şi buzele îmi alinta clitorisul… mmmhh. Stimulată cu buzele şi limba aveam alt avânt asupra penisului lui Traian… păream pofticioasa, nesătula, lacomă… motiv pentru care puteam să fiu apreciată de prestaţia mea.

Tiberiu s-a ridicat, a venit la spatele meu, m-a apucat de şolduri… a intrat pe nepregătite, a intrat ca o săgeată, adânc în vaginul meu. Mai virtuos că atunci nu l-am ştiut până atunci… mmmhh… celălalt El m-a ţinea de cap şi îndesa cât mai mult penisul în gura mea… abia îmi ţineam suflul, băieţii s-au pus serios pe treabă, erau pregătiţi să-mi ofere o noapte de neuitat.

Iubitul meu a ieşit din mine, pentru scurt timp … a intrat şi a rămas aşa… mi-am dat seama că ceea se află în interior era un vibrator. Aveam idee ce urma… am simţit un deget în anus, m-a uns cu cremă… a intrat.

Speram să nu fie atât de hotărât precum mai devreme… băiat simţit, m-a luat uşor până a intrat tot penisul. Am dus o mână la clitoris… am început să-l frec energic… mmmhh… energice au devenit şi mişcările lui Tiberiu care mă penetra anal.

Traian gâfâia… mă dureau fălcile de la penisului lui… mmmhh… am simţit cum se încorda… aahh… gâfâia şi spunea ceva fără înţeles… i-a spus lui Tiberiu că vrea să mă penetreze în vagin. M-am urcat peste el, sânii mei ajungeau la gura lui… a început să-i sugă… iubitul meu şi-a făcut loc… aahhh… am exclamat firesc… Traian se mişca rapid sub mine… cu gura plină de sfârcul meu… mmmmhhh… după câteva spasme ale orgasmului s-a liniştit.

A rămas cu sfârcul meu între buze… Tiberiu era pe punctul să aibă orgasm… l-am simţit după mişcări şi modul cum respira. Am dus mana clitoris, să avem orgasm în acelaşi timp. Îmi frecam energic clitorisul… El de sub mine îmi sugea sfârcul… mi-am încordat tot corpul… am închis ochii să mă concentrez… aaahhh… concentrarea mea a fost perturbată de orgasmul iubitului. Am continuat… aaahhh… la scurt timp am avut şi eu… prăbuşindu-mă peste El-ul de sub mine.

Am rămas împreunaţi câteva minute… până mi-am dat seama că Traian adormise cu sfârcul meu între buze. Tiberiu s-a întins şi el epuizat pe o parte a patului. Mi-am făcut loc între ei şi am dormit împreună până dimineaţa.

––––––––––-

Citeşte şi:

Sex de adio

Drama cuplurilor necompatibile sexual

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s