O relaţie … nepotrivită


1Din ciclul ce mult îmi plac copii frumoşi cu mămici frumoase… coincidenţa a făcut ca fiul meu de 7 ani să se împrietenească cu un alt băieţel de aceeaşi vârstă, la locul de joacă din parcul Herăstrău. Mămica, o tânără minionă foarte atrăgătoare, venise în parc doar ea şi băieţelul.

Copii s-au jucat multă vreme, în timp ce eu şi tânăra mămica îi supravegheam aşezaţi pe bancă. La un moment dat norii de ploaie au apărut de nicăieri. Am crezut că sunt nori trecători, dar începuse să picure uşor, apoi mai tare.

Băiatul meu ar fi vrut să mai stăm în parc dar a înţeles rapid că trebuie să plecăm. Am folosit cea mai apropiată ieşire din parc împreună cu Andra şi fiul ei. Pe drum fiul meu mi-a spus: – Vezi tati, dacă îţi cumpărai şi tu maşina ajungeam mai repede acasă şi nu mai trebuia să aşteptăm maşina în staţie…

Andra a auzit discuţia, m-a întrebat în ce zonă locuim şi mi-a zis că putem să mergem cu ei cu maşina. Întâmplarea a făcut să locuim în aceeaşi cartier, nu foarte departe unul altul. Andra era la volan, eu în dreapta şoferului iar copii pe bancheta din spate. Ploua destul de tare.

– Tati, te rog… putem să mergem la Vlad acasă ca să ne mai jucăm?… mi-a spus fiul meu entuziasmat de noul său prieten.

Aş fi vrut să spun da. Încercam să-i explic fiului meu că nu putem merge. Andra auzind discuţia, a cedat şi a ne-a invitat să mergem la ei acasă, să-i lăsăm pe copii să se mai joace, mai ales că s-au înţeles bine cât au stat împreună.

La Andra acasă, copiii s-au jucat foarte frumos. Noi ne-am uitat la televizor, am stat de vorbă. Nu am pus prea multe întrebări, dar am înţeles că soţul lucrează ca şofer pe tir şi este mai mereu plecat.

După un timp m-am gândit că este timpul să plecăm. Omu’ vine dar mai şi pleacă, numai că fii miu nu se lăsa plecat. Copiii se simţeau bine împreună şi nu voiau să se separe, deşi se simţeau obosiţi şi le era somn.

Cum afară încă mai ploua, Andra mi-a spus că îi poate culca pe amândoi în aceeaşi cameră. M-a convins când mi-a spus că se vor odihni şi apoi se vor juca din nou când se vor trezi.

S-a făcut linişte în casă. Eram doar eu şi Andra aşezaţi pe canapeaua din sufragerie şi ne uităm la televizor. Dintr-o dată ne-a mâncat pisica limba. Abia reuşeam să scoatem câteva cuvinte. Întrebările erau scurte, la fel şi răspunsurile. Ne comportăm ca doi adolescenţi.

Liniştea a fost întreruptă de un tunet puternic. Andra s-a speriat, s-a ghemuit şi s-a lipit de mine. M-a prins de braţ şi s-a sprijinit de umărul meu. Cu mâna stângă am apucat-o de mijloc invitând-o să se facă comodă în braţele mele.

La un moment dat am zis:

– Copiii au auzit şi ei tunetul?

– Este linişte… în dormitor este geamul închis şi nu cred că s-a auzit la fel de tare ca la noi, a răspuns Andra, ridicând privirea către mine.

Acum ori niciodată, acesta este momentul!… mi-am spus în sinea mea. Nu am aşteptat mult şi am sărutat-o pe buze. Nu s-a speriat, ba dimpotrivă, următorul sărut a venit imediat… buzele s-au lipit într-un sărut lung şi pasional.

Eram îmbrăţişaţi, mâna dreaptă am aşezat-o pe genunchii ei. Puţin câte puţin mi-am făcut loc pe sub fustiţa scurtă, masându-i delicat partea interioară a pulpelor. Am ajuns la chiloţeii… şi-a desfăcut picioarele mai mult, cât îi permitea fustiţa strâmtă.

Penisul era ridicat în pantaloni. Eram nerăbdător să o dezbrac să-i descopăr goliciunea… să ne lipim trupurile golaşe… să ne “potrivim” unul în altul… să… M-am lăsat pradă instinctelor şi am uitat că în camera alăturată sunt copiii noştrii care dorm.

Ţineam cu mâna partea de sus a chiloţeilor ei şi mă pregăteam să o ajut să rămână fără ei. Atunci, Andra mi-a spus:

– Îmi este puţin teamă să nu se trezească copiii şi să ne găsească în această ipostază. Vlad doarme de obicei bine în timpul zilei… dar… am o reţinere.

– Fiul meu nu se trezeşte uşor. Poate ar fi bine să nu ne dezbrăcăm complet… plus că ar trebui să auzim când vor deschide uşa la dormitor… ce zici?

Ideea mea i s-a p2ărut bună. Şi-a ridicat bluza deasupra bustului, apoi şi-a desfăcut sutienul şi l-a dat jos. S-a ridicat în picioare, a ridicat puţin fustiţa, a apucat chiloţeii şi i-a dat jos. A luat ambele obiecte vestimentare şi le-a pus în dulap, apoi a închis uşa de la sufragerie.

A venit lângă mine… şi-a ridicat fusta în dreptul şoldurilor, apoi s-a aşezat în braţele mele peste penisul meu. Mâinile m-au apucat de gât… gura îmi căuta sărutul… palmele le-am pus direct pe sâni. Sânii nu erau mari, dar păreau perfect rotunzi.

M-a sărutat pe gât, pe obraz… eu mă “jucam” cu sânii ei. Penisul se întărise şi mă durea puţin… Andra se mişca în poala mea. I-am spus să se ridice puţin. Am desfăcut fermoarul de la pantaloni, am băgat mâna şi am scos penisul afară.

Părea că îmi măsoară penisul din ochi. L-a apucat cu mâna stângă şi a început să culiseze prepuţul în sus şi în jos. Fără să stea prea mult pe gânduri a potrivit penisul… s-a lăsat până a intrat toată. Şi-a pus mâinile după gâtul meu. Ne sărutăm.

Mi-a lăsat impresia că ceva nu este în regulă. Poate era doar stresată sau poate nu a mai avut de mult relaţii intime. După un timp s-a dezlănţuit. Se mişca dezinvolt. Radia de plăcere, trăia clipă. După un timp a obosit. S-a ridicat de pe mine, s-a aşezat lângă mine pe canapea.

Ne sărutam. Cu o mână îmi frecă uşor penisul. Şi-a aranjat părul la spate, s-a aplecat către mădular. Întâi l-a atins uşor cu limba la vârf… buzele l-au sărutat… l-a prins… a intrat… mmmhhh… mişcările erau aleatorii… când mai încet, când mai tare. Iar mie îmi plăcea foarte mult… îmi plăcea cum suspina, cum sugea pofticios… îmi plăcea să o privesc cum penisul intra şi ieşea printre buzele ei… aahh…

S-a oprit după un timp. A luat pernă de la canapea, s-a întors cu spatele la mine… perna a aşezat-o sub ea cu dosul ridicat către mine. Mi-am dat pantaloni jos pentru că mă incomodau. M-am aşezat la spatele ei… am intrat… aahh… am stat câteva momente adânc în interior, apoi… am trecut la atac. Trebuia să grăbim puţin lucrurile, să nu se trezească vreunul dintre copii. Nu trebuia să forţăm nota.

Andra şi-a dus o mână la clitoris… mă îndemna să mă mişc mai repede, mai repede… o ţineam de mijloc, mă loveam cu putere de interiorul ei… ahhh… nici nu am sesizat când a avut orgasm. Cu o mână m-a prins de fese şi mă dirija să rămân adânc în interior. M-am oprit. Atunci am văzut cât de încordată era.

S-a ridicat, mi-a indicat să mă întind pe canapea cu faţa în sus. S-a urcat peste mine… invers… faţă de cum am crezut. Abia atunci i-am văzut feminitatea… în toată splendoarea ei. Andra mi-a apucat penisul cu o mână… a reluat mişcările de mai devreme. De data asta nu mai puteam să văd cum buzele îmi acapara glandul.

Nu am stat degeaba. Am apucat-o de fese. Limba a intrat adânc în vagin culegând savoarea fluidelor noastre… mmmhhh… aaahh… plăcerea primită era mult mai intensă de data asta… mmhhh… erau gemetele ei care mă aţâţau… aahhh… a fost sunetul de eliberare… cu limba adânc între labiile ei.

Ne-am îmbrăcat, ca şi când nu s-a întâmplat nimic. La puţin timp a sunat soţia, să se informeze unde suntem. Am liniştit-o că suntem bine şi că urmează să ajungem acasă… în curând.

––––––––––-

Citeşte şi:

Petrecerea fetelor

Striptease

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s