Mama lui Radu


1Cu Radu sunt prieten foarte bun. Ne ştim din şcoala generală. Deşi nu am învăţat în aceeaşi clasă prietenia noastră a fost puternică. I-am fost alături când părinţii lui au divorţat. Am fost împreună la primele petreceri, am suferit la prima beţie, dar nu am împărţit niciodată gagicuţele.

Mama lui Radu este deşteaptă şi este încă o femeie frumoasă, deşi, de la un timp şi-a neglijat aspectul fizic. Tendinţa depresivă o determina să consume alcool mai des. Aşa s-a întâmplat şi într-o sâmbătă seara. Eram la Radu acasă. Făceam pregătirile pentru situl nostru.După un timp m-am dus la bucătărie să aduc ceva rece de băut. Mama lui Radu era acolo, îmbrăcată într-un capot de mătase, degustând dintr-un pahar de vin roşu. Avea chef de vorbă, sau… cel puţin aşa am crezut.

I-am dus lui Radu, în camera lui, o sticlă de suc acidulat şi m-am întors la bucătărie. La cât de concentrat era nu a sesizat că am venit şi că am ieşit din nou. Cred că aveam o urmă de compătimire faţă de mama lui Radu, altfel nu ştiu de ce m-am întors.

Vorbind diverse, nu am realizat că mi-a pus şi mie un pahar de vin. Până la urmă am băut jumătate de pahar. Era atât de rece că îţi îngheţa dinţii. Mama lui Radu s-a apropiat de mine cu paharul în mâna stângă. Cu mâna dreaptă m-a atins de braţ, masându-l uşor. Eram lipit de mobilierul de bucătărie.

A lăsat paharul lângă mine. M-a mângâiat pe piept. S-a lipit de mine. Din privirile ei am înţeles că doreşte să o ţin în braţe. Cu uşoare ezitări, braţele mele au cuprins-o. Se cuibărise la pieptul meu. A ridicat capul spre mine şi m-a sărutat pe bărbie.

Nici în visele mele nu mi-a trecut prin cap să am relaţii intime cu mama lui Radu. Şi totuşi, nu mi-am putut stăpâni erecţia. În mintea mea se ducea o luptă… să accept sau să nu accept jocul ei? Acum eram major şi pot lua singur decizia, dar în acelaşi timp… Radu era acasă, oricând putea să vină la bucătărie şi să ne prindă.

Dilema mea s-a risipit repede şi am acceptat tacit atunci când i-am simţit mâna între picioarele mele. Cum să refuz o femeie experimentată care avea intenţii clare, chiar şi sub influenţa alcoolului? M-a sărutat din nou… pe buze.

– Ştiu că Radu este cel mai bun prieten al tău şi că ţi-e teamă să nu ne prindă, dar ai încredere în mine. Ceva îmi spune că vrei să experimentezi cu o femeie matură. Dacă te porţi frumos vei avea parte de multă aventură…

Când la când cu bucurie, m-am gândit eu. Cuvintele ei s-au oprit şi a trecut la fapte. Mi-a tras fermoarul de la pantaloni, a băgat mâna… a scos afară penisul erect. Citeam în privirea ei uimirea. Dar nu acea uimire de parcă nu ar mai fi văzut un penis, ci faptul că aveam penisul sculat. Cred că nu se aştepta la aşa ceva.

– Dacă ne prinde Radu?

2Nu a spus nimic, s-a aşezat în genunchi… mi-a prins penisul de la bază. L-a sărutat, buzele l-au cuprins. Aahh… emoţia m-a cuprins. Sexul oral era o noutate pentru mine, dar în aceeaşi timp şi emoţia riscului. Probabilitate ridicată să ne găsească Radu… mama lui aşezată în genunchi în faţa mea şi mi-o suge. Ar fi fost o scenă nu prea grozavă pentru Radu.

Mă simţeam atât de bine… senzaţiile m-au învăluit. Plescăitul ei îmi provoca fiori pe şina spinării. Eram foarte excitat. Aahhh… respiram greu… mmmhhh… sunetele emise de mama lui Radu. Nu a durat mult. La nici două minute am ejaculat. A rămas puţin surprinsă. Cred că nu se aştepta să finalizez aşa repede.

Ceva s-a întâmplat cu mine în aceasta seara. Niciodată nu mi se mai întâmplase să am ejaculare precoce. Plăcerea a luat locul ruşinii. Cred că era evident acest lucru.

– Eşti tânăr… te-ai emoţionat în faţa mea. Nu trebuie să-ţi faci griji!

Ea s-a ridicat. Cu capul în pământ mi-am aranjat hainele. Mi-a prins obrajii între palme şi mi-a spus:

– Capul sus, este un moment stânjenitor dar se întâmplă. Tu eşti încă necopt. Ai timp să înveţi să-ţi controlezi erecţia.

Îmbărbătat m-am dus în camera lui Radu fără să vorbesc de cele întâmplate în bucătărie. Radu nu a realizat cât am lipsit.

––––––––––-

Citeşte şi:

Deepthroat

Dildo-ul si bicicleta

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s