Poliţista de serviciu


2Sunt dependent de telefon. Nicio clipă nu mă despart de el. Dacă credeţi că atunci când conduc maşina îl folosesc mai puţin vă înşelaţi. În traficul aglomerat găsesc multe momente în care să navighez de zor. Mi-am făcut un suport pe volan ca să fie tot timpul sub ochii mei.

Cel mai mult folosesc FB. Deoarece sunt înscris pe multe grupuri cu diverse teme nu mă plictisesc niciodată. Mereu găsesc ceva nou de văzut. Mă îndreptam către casă, la un moment dat cineva a postat o imagine mai deocheata împreună cu un link.

Am dat click, am intrat… era vorba de un site cu filmuleţe pentru adulţi. Le ador. Am văzut mai multe filmuleţe, nu mai ştiu câte, dar cel mai important este că penisul era foarte tare. Eram foarte excitat. Atenţia, când la drum, când la telefon. … Nu ştiu exact cu ce am greşit… oricum nu îmi stătea mintea la condus, dar după ce am trecut de o intersecţie mi-a făcut semn o dnă poliţist să opresc. În grabă am oprit telefonul, disperat, am verificat dacă am centura pusă, am căutat actele în torpedo.

– Agent Dumitrache, vă rog să-mi prezentaţi actele.

S-au uitat la mine, s-a uitat la acte… bănuiesc că totul era în regulă, dar nu zicea nimic, apoi:

– Vă rog să coborâţi din maşină…

Aş fi dat orice să nu spună asta, penisul se putea zări şi din avion. Am vrut să-mi aranjez prohabul înainte să cobor… nici o şansă.

– Ştiţi de ce v-am oprit?

– Nu… nu am greşit cu nimic…

– Conduceţi cam agresiv, cam imprudent, aţi forţat pe galben…

Ar fi vrut să mai spună ceva… dar s-a oprit. Eram sigur că privirea ei a văzut umflătura din pantaloni. Aproape că am intrat în pământ de ruşine.

-… ce făceaţi în maşină?… observ că aveţi telefonul fixat pe volan…

– Folosesc GPS-ul, de aceea îl ţin acolo, i-am spus eu cu vocea uşor stânjenită, în timp ce, cu mâna dreaptă îmi masam sprâncenele.

A deschis agenda şi a început să scrie ceva.

– V-am notat datele în agendă… pentru ceea ce aţi făcut vă pot da lejer o amendă, dar rămâne ca avertisment…

A rupt o bucată de foaie din agendă, mi-a dat-o împreună cu actele şi mi-a spus:

-… documentele dvs… v-am scris acolo un număr de telefon şi o adresă… ne vedem acolo peste o oră.

Eram ferm convins că vrea spagă de la mine. Am ajuns la adresa respectivă, am parcat şi am aşteptat… ceva vreme. Eram deja plictisit, puţin iritat… a apărut ea după mult timp, dar nu mai era îmbrăcată în uniformă. Nu arată rău de loc… prin minte îmi trecea tot felul de idei.

– Bună ziua, vă rog să mă urmaţi…

Nu putea să-mi spună pe loc cât vrea ca să pot pleca, mă gândeam eu. Am intrat într-o locuinţă, frumos aranjată, dar care nu părea des locuită. Mi-a spus să mă aşez şi a plecat. Am aşteptat. După un timp a apărut… s-a sprijinit de tocul uşii, era îmbrăcată într-o lenjerie semitransparentă, un capot deschiat şi pantofi cu toc. Am rămas blocat, nu mă aşteptam la aşa ceva. S-a îndreptat către mine lasciv. S-a aşezat pe un scaun în faţa mea… s-a descălţat de un pantof şi la pus deasupra prohabului, masându-l uşor.

1– Ia spune dragule, la ce te uitai pe telefon? Te uitai la filme xxx? Ţi se vedea erecţia de la o poştă… aş vrea să văd cât de mare o ai… te duci şi faci un duş şi te aştept aici…

Un pic autoritară, cu un mic zâmbet un colţul gurii… parcă îmi surâdea ideea unei asemenea aventuri cu o femeie cu vârsta puţin peste 40.

La duş… mi-am “motivat” puţin penisul… să nu mă facă de râs la întoarcere. Dna poliţist stătea aşezată pe canapea dezbrăcată. Părea nerăbdătoare când am revenit agale.

– Nu fi timid… nu avem toată ziua la dispoziţie… ia să vedem ce ai tu acolo? Se putea şi mai bine, dar dacă tot eşti aici, să văd de ce eşti în stare…

Şi-a desfăcut picioarele, cu degetul arătător mi-a indicat să mă aplec. S-a lăsat pe spate, picioarele le-a ridicat uşor. Am pus mâinile pe pulpele ei, gura s-a lipit instant de vagin. Ce făceam eu acolo se putea numi molfăit… nu era un cunilingus ca la carte. Se pare că îi plăcea. Suspinele ei făceau deliciul încăperii.

La un moment dat m-a apucat cu ambele mâini de urechi şi mă trăgea spre ea. Am introdus un deget în interior. Era foarte umedă. Am vrut să introduc şi al doilea deget dar m-a eliberat. S-a întins pe canapea cu picioarele larg desfăcute.

Canapeaua strâmtă, spaţiul îngust. Era o poziţie incomodă pentru mine. Mi-am potrivit penisul… dna poliţist şi-a ridicat picioarele către tavan. Mă susţineam în braţe şi pompam de zor. Ritmul mişcărilor îl dirija ea. Ofta şi suspina… mă lovea peste fese cu palmele… era hotărâtă să o rezolv. Braţele mă dureau de la atâtea “flotări”. M-am lăsat peste ea, sprijinindu-mă în coate. Am sărutat-o pe gât. Mă ţinea cu palmele de fese.

Eram obosit. Îmi prindea bine o schimbare de poziţie. Gândul meu a devenit realitate. M-am bucurat când mi-a spus să mă dau jos să încercăm altceva.

Eu aş fi vrut să mergem în dormitor, să ne tăvălim într-un pat imens. Cred că avea o obsesie cu canapeaua. S-a aşezat în genunchi cu spatele la mine, spatele arcuit, funduleţul spre mine. Am pătruns-o… adânc. Am rămas aşa fără să mă mişc. Mi-am făcut loc pe sub ea să-i caut sânii. Trăgeam de sânii ei… mişcările mele au fost lente la început.

Şi-a dus o mâna între picioare… la clitoris. Cealaltă mână mă ţinea de fese şi îmi dirija mişcările. Rapid… mai rapid… aahh… era încordată… ahhh… ddaaahhh… şi s-a oprit. Apoi şi eu când mi-a spus răspicat “STAI”.

Am reluat mişcările la comanda ei. Eram transpirat… am apucat-o de mijloc… am trecut peste delicateţuri… penisul o penetra energic… eram pe punctul să am orgasm… cu un ultim efort… aahh… am scos penisul afară, l-am frecat puţin… aaahh… toată sămânţa s-a scurs pe dosul ei.

Ne-am tras puţin sufletul, am făcut un duş rapid şi am vrut să plec. Mi-a spus să păstrez numărul de telefon în caz nu funcţionează bine GPS-ul.

––––––––––-

Citeşte şi:

Ma pierd… te vreau…

Asistentul

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

3 gânduri despre „Poliţista de serviciu

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s