Virgină … la final (1)


Graphic1Vlad şi cu mine ne ştim de multă vreme, am copilărit împreună. Am crescut în aceeaşi cartier, am urmat aceeaşi şcoală. Fiecare a fost prezent la petrecerile zilelor de naştere a celuilalt.
Cele mai adânci secrete le-am împărtăşit fără să stăm pe gânduri. Relaţia noastră de prietenie s-a bazat pe încredere, chiar şi atunci când nu am fost de acord cu celălalt în anumite privinţe. Între noi nu a existat critică, prejudecăţi. Am crescut cu ideea că suntem persoane diferite, de sex diferit, iar fiecare poate să vadă lucrurile într-un alt mod.
Între timp, noi am crescut, suntem două persoane majore, puţin peste 18 ani. Fiecare are acum alte priorităţi, altă viziune asupra vieţii. Deşi fiecare îşi petrece mai mult timp cu grupul său de prieteni, ne mai întâlnim, vorbim, ne facem confidenţe. Amănunte intime pe care nu le-am discuta cu altcineva. Eu despre întâlnirile mele cu băieţi, iar el despre cum să-şi îmbunătăţească tehnica de a cunoaşte fete. Pe el, îl atrage cel mai mult ideea de a face sex. Nici unul dintre noi nu a întreţinut relaţii sexuale.
Într-o sâmbătă, eram împreună la mine acasă, în camera mea. Ceilalţi membrii al familiei, mama, tata şi fratele meu erau plecaţi. Ne prosteam la o ţigară. Vlad îmi povestea despre întâlnirea amoroasă pe care a avut cu câteva zile înainte. De fiecare dată detaliat. Cum… era îmbrăţişat cu Veronica… se sărutau. Despre cum îi pipăia corpul, modul în care i-a atins sânii şi mai ales despre penisul lui erect… Are un mod aparte de a vorbi atunci când relatează despre întâlnirile lui. Trăieşte momentul. În timp ce povestea am observat ceva … ridicat în pantalonii lui. Era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare albastru. Reacţia mea a fost una amuzantă, mi-am dus mana instinctiv la gură şi am început să râd, apoi l-am făcut atent că i s-a sculat. A roşit puţin. A băgat mâna în pantaloni pentru a-şi aşeza penisul.
– De ce s-a sculat aşa? Nu s-a mai întâmplat până acum, am întrebat eu hlizită. Prin mintea mea mi-a trecut ideea că aş vrea să o văd. Să văd cât este de mare. Să o ating cu palmele, să o simt în mână cum pulsează…
– Fiind cald afară m-am decis să nu pot chiloţi astăzi… având o figură posomorâtă.
– Nu te supăra, mă amuz şi eu de situaţie.
M-am apropiat de el şi l-am sărutat pe obraz, încercând să-l fac să se simtă mai bine. Mi-am făcut curaj şi i-am spus:
– Mi-a venit o idee. Ştii foarte bine că nu am lăsat nici un băiat să-mi atingă zona intimă şi nici nu am am văzut un penis în realitate. M-am uitat la filme deocheate, am văzut cum arată, dar nu în realitate… şi nici tu nu ai văzut în realitate zona intimă a unei femei… ce zici, dacă mi l-ai arăta?, apoi şi eu îţi arăt… şi te las să o atingi. Nu mai trebuie să spun că rămâne între noi. Am încredere în tine că nu vei spune cuiva.
– Mie îmi convine, mi-a spus el mai luminat la faţă.
A băgat mâna în pantaloni şi şi-a scos penisul afară. Puţin ruşinată, am pus mâna la gură. Aveam un zâmbet în colţul gurii pe care nu vroiam să-l afişez. Stăteam în genunchi pe pat lângă el. Îi priveam penisul… nu părea tare, mai degrabă semi erect. Era acea piele… trasă… i se vedea o parte la vârf ceva mai groasă.
– Dă-ţi jos pantalonii…
Vlad şi-a dat pantalonii jos, apoi s-a aşezat pe pat.
– Ridică-te… nu o văd prea bine aşa.
S-a ridicat, a venit către mine stând cu mâinile la spate. Voiam să o ating, aveam emoţii. Îmi aplecam capul către stânga, către dreapta să o privesc mai bine. El nu a scos un cuvânt, de altfel nici eu. În cameră era linişte, apoi i-am spus:
– Mai bine întinde-te pe pat… cred că aşa este mai bine… i-am spus eu entuziasmată.
S-a întins pe spate. Mâinile le-a pus sub cap. M-am apropiat mai mult de el. Parcă era mai tare acum, stătea mai drept. Vlad se încorda mişcându-şi penisul. Am observat că avea mult păr la baza dar şi la partea umflată dintre picioare, la testicule.
Am întins mâna către el, cu vârful degetului l-am atins la vârf. Mi-am retras puţin mâna… am reluat atingerea. Vârful penisului avea o culoare roşu-violet. El stătea pe spate şi nu spunea nimic… am deschis mâna să-i cuprind penisul… aproape l-am atins…
– Bau, a strigat el puternic. M-am speriat pentru moment.
– De ce eşti răutăcios? Lovindu-l cu palma peste corp.
Ne-am amuzat puţin de situaţie. După ce ne-am liniştit, s-a făcut linişte în cameră… i-am cuprins penisul cu palma. L-am strâns puţin, nu foarte tare… de parcă era de porţelan, să nu se strice. Îi mişcam pielea în sus şi în jos, ofta de fiecare dată când lăsam mâna către bază. I-am pus mâna pe testicule, avea pielea moale, delicată. Am prins penisul cu toată mâna şi am început să-l frec. Prin cap îmi treceau gânduri fel de fel. De ce este mică şi apoi se face mare? Nu este cam groasă? Intră toată asta în vaginul unei femei? În filme am văzut diferite dimensiuni, dar nu puteam să aproximez cum ar arăta în realitate. Nu m-am putut abţine şi l-am întrebat:
– Este atât de mare… intră toată asta… în interior, nu este cam mare?
– Hai să încercăm… mi-a spus el râzând.
Un pumn uşor în coaste l-a făcut să înţeleagă mesajul meu.
– Nu mai mă lovi, am înţeles. Sigur şi tu ai vrea.
Deşi curiozitatea mă împingea să accept propunerea lui, în acelaşi timp, parcă nu vroiam să fie el norocosul care să mă dezvirgineze. Penisul era foarte tare. Dacă până atunci puteam să trag de el în lateral, acum nu îmi mai permitea. Îi frecam penisul din ce în ce mai tare. Vlad ofta şi suspina. Îi vedeam abdomenul încordat. Oare urma să-i vină orgasmul?, mă gândeam eu.
– E bine cum fac?… vei avea orgasm aşa?…
– Îmi place cum te mişti… dar…
– Dar ce…
-… aşa mă satisfac şi eu. Aş vrea ceva diferit.
– Sunt virgină… nu sunt pregătită să fac sex… acum este rândul meu.
I-am lăsat penisul, m-am dezbrăcat de colanţi. L-am observat, era nerăbdător să-mi vadă zona intimă. Mi-am dat jos chiloţeii pe marginea patului. Mi-am strâns picioarele sub mine, nepermiţându-i să vadă ceva. El era entuziasmat, aşezat pe o parte. Mi-am întins picioarele, dar zona dintre ele am acoperit-o cu bluza. Zâmbeam stresant. Încet am tras de bluză descoperind zona dintre picioarele mele.
Aproape că saliva la modul cum o privea. Mi-am desfăcut picioarele larg. S-a apropiat de mine. M-am lăsat pe spate, punându-mi mâinile la ochi. Mâna lui am simţit-o pe coapsa interioară. Era atât de plăcut la mângâiere. M-a atins… degetele se plimbau pe lungimea labiilor. S-a apropiat şi mai mult, era cu capul între picioarele mele. A vrut să bage un deget în interior, dar nu l-am lăsat. L-am prins de mână şi l-am avertizat verbal. Mi-am luat mâna de la ochi. Ruşinea dispăruse, mă obişnuisem cu ideea. Vlad era întins pe burtă cu capul la câţiva centimetrii de vagin. Mâna îmi mângâia vaginul. Apoi mi-a spus:
– E fină la atingere, mai ales că tu nu ai pic de păr. Pot să o sărut?
– Bine…   … va urma …

Citeste partea a doua …

––––––––––-

Citeşte şi:

Noapte alba la hotel 3

Noapte alba la hotel 2

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

2 gânduri despre „Virgină … la final (1)

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s