Cum am cunoscut-o pe dna “D” (1)


1Conjunctura a făcut să am o discuţie on line cu dna “D” în legătură cu o temă importantă. Am fost surprins plăcut în momentul în care mi-a comunicat că îi par un bărbat interesant şi ar dorii să mă cunoască intim, deşi locuiam în oraşe diferite. Discuţiile ulterioare, vreme de câteva săptămâni, au creat o legătură de încredere între noi. Ne-am văzut în fotografii, în discuţiile avute ne-am împărtăşit unul altuia din probleme, din fanteziile noastre.
Aşa am aflat că dna “D” este o femeie plinuţă, are 38 de ani, măritată, copii acasă şi totuşi şi-ar dorii un bărbat care să o satisfacă din punct de vedere sexual. Un bărbat care să o facă simtă plăcerile carnale într-un mod pasional, să vibreze de emoţie, un bărbat care să-i ofere senzaţiile intime pe care în mod obişnuit nu le trăieşte în relaţia de cuplu. Ca multe alte femei, dna “D” are o reţinere să vorbească cu soţul despre ce şi-ar dori pentru a fi o femeie împlinită, satisfăcută.
Chiar dacă disponibilitatea ei de a mă cunoaşte era mare, avea o teamă de a se întâlni cu bărbaţi necunoscuţi. Încet, încet… am reuşit să-i câştig încrederea, după ce am vorbit aproape seara de seară timp de aproape trei săptămâni.
Au urmat pregătirile pentru ziua cea mare. Într-o zi de sâmbătă, s-a stabilit că este ziua cea mai potrivită pentru a ne întâlni, în oraşul unde locuia dna “D”. Fiindcă oraşul îmi era străin, dna “D” a avut misiunea să caute un loc potrivit pentru întâlnirea noastră. Am stabilit locul nostru de întâlnire… o intersecţie ce se află în apropierea locului ei de muncă. Programul de lucru era mai lung, dar urma să plece mai devreme, tocmai pentru a petrece cât mai mult timp împreună.
Sâmbătă, ora întâlnirii… m-a sunat că a ajuns, mă aflam foarte aproape. Soarele amiezii dogorea, mi-am pus ochelarii de soare la ochi şi m-am îndreptat către ea. Mă aştepta în faţa unui magazin, din unghiul din care o priveam am văzut-o neliniştită, emoţionată. Şi eu eram emoţionat, la un nivel mai scăzut, dar nu am vrut să arăt acest lucru. Am dorit să vadă un bărbat sigur pe el.
Mai aveam câţiva metrii, s-a întors cu faţa către mine, am recunoscut-o imediat… m-a văzut, îşi ţinea palmele apropiate la cât de emoţionată era. Mi-am dat jos ochelarii de la ochi, un “bună” scurt şi am sărutat-o pe obraz, apoi am făcut cunoştinţă.
Doream să ajungem mai repede, să nu pierdem din timpul preţios şi mai ales că ne obliga căldura să mergem într-un loc mai răcoros. Ne-am urcat într-un taxi… am ajuns la destinaţie în aproximativ 6 minute. În acest timp am schimbat câteva replici, pentru acomodare. După formalităţile de la recepţie, am urcat în cameră. A fost uimită de dimensiunea redusă a camerei, de faptul că nu era un pat mare, ci erau două mai mici, despărţite de o noptieră. Avea nevoie de un subiect de conversaţie pentru a mai elimina din emoţii. Şi-a aşezat geanta pe masă. Emoţiile erau încă prezente, deşi zâmbea, încerca să ascundă acest lucru.
Am avut un dialog scurt despre subiectul deschis de ea, m-am descălţat, m-am apropiat de ea… cu o mână am cuprins-o de trup, îmi zâmbea… i-am căutat gura, am sărutat-o fără să îi cer permisiunea. Nu a părut speriată, a acceptat sărutul meu… buzele ei ardeau de nerăbdare, aştepta momentul acesta… a prins curaj… m-a cuprins cu braţele, palmele au pornit pe trupul meu, explorându-l.
Cu mâna stângă i-am cuprins sânul drept, dna “D” are nişte sâni mari, în acele momente abia aşteptam să-i cuprind pe amândoi, să trag de ei… să-i cuprind sfârcurile cu buzele. Mâna a coborât între picioarele ei, i-am ridicat fusta… mi-am băgat mâna între picioarele ei… cercetăm zona. Emoţiile mele s-au risipit, de marginea chiloţilor am tras în jos, o dată cu ei m-am aplecat şi eu. Atunci am văzut culoarea lor, avea o pereche de chiloţi roz. Era momentul ca hainele noastre să dispară.
2M-am ridicat şi am continuat să ne sărutăm. O mână de a ei a ajuns în dreptul prohabului meu, pentru moment am rămas surprins, nu mă aşteptam să aibă iniţiativă. I-am desfăcut fusta.. am lăsat-o să cadă… mi-am desfăcut cureaua, nasturii de la pantaloni… aproape cădeau de pe mine… mâna ei m-a atins pe chiloţi… de marginea de jos a bluzei am tras, am ajutat-o să rămână fără ea… sub, se alfa un sutien de roz ce ţinea captivi sânii ei mari.
Din câteva mişcări am rămas gol, alături de ea. Stăteam în picioare îmbrăţişaţi, ne sărutam… trupurile erau lipite unul de altul, ne mângâiam. Din pasiunea cu care mă săruta se putea deduce dorinţa puternică de a ne întâlni, nu avea reţinere, exista implicare totală.
M-am oprit, cu o mână am prins-o de mijloc şi am invitat-o să se aşeze pe pat… s-a întins… mă privea atent, mâinile se plimbau pe trupul ei, picioarele erau întinse… i-am desfăcut picioarele căutând să o gust.. i-am atins cu limba labiile… îşi mişca bazinul… gura să lipit, îi sorbeam seva… îi aşteptam icnetele să mă pot ghida după ele, întârziau să apară… un deget l-am introdus în vagin, masându-i delicat peretele superior… suspinele îmi spuneau că-i place… i-am căutat clitorisul, l-am apăsat cu limba… am căutat să-l cuprind cu buzele… am scos degetul, limba a vrut să-i ia locul… să intru… să o ating în interior… îşi ţinea mâinile pe lângă corp, oftând… i-am cuprins sânii… trăgeam de ei… aveam gura lipită de vagin.
Trăgeam cu buzele de labiile ei, limba se plimba pe toată suprafaţa feminităţii ei… am ajuns la clitoris… am stat puţin, am sărutat-o pe abdomen… am urcat, cu vârful limbii m-am jucam pe trupul ei, am ajuns la sâni… îi ţineam pe amândoi… am căutat să-i sug, să-i ling sfârcurile… m-am aşezat lângă ea, gurile noastre s-au unit… …

Citeste partea a doua …

Citeste partea a treia …

––––––––––-

Citeşte şi:

Strainul … din casa

Mesajul unei cititoare

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Un gând despre „Cum am cunoscut-o pe dna “D” (1)

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s