Fată… orgasmică


Graphic1Am întâlnit cu multă vreme în urmă o fată interesantă, avea pe atunci vârsta de 22 de ani. Locuia cu chirie într-o cameră cu băieţelul ei la mansardă a unei case naţionalizata. Ne-am întâlnit fără să avem raporturi sexuale împreună. Mai precis am avut o relaţie de vreo trei săptămâni, apoi s-a mutat la părinţii ei din provincie şi nu ne-am mai întâlnit.

Într-o după amiază de duminică, eram la ea acasă. Băieţelul ei de aproape 4 ani era la somn. Dormea într-un pat alăturat. Ne-am gândit să profităm de timpul avut, pentru noi.  Sărutându-ne ne-am încălzit, încercam pe cât posibil să nu facem zgomot.

Mică de statură. Deşi era mămică, avea un corp subţirel. Pe sub haine îi exploram trupul, pe sânii ei mici şi jucăuşi… pe abdomen… prin pantalonii mei se putea vedea penisul ridicat. L-am eliberat din strânsoarea chiloţilor, vârful ieşind pe sub marginea pantalonului. Mâna ei dreaptă a băgat-o în pantaloni, frecându-l uşor.

I-am desfăcut nasturii de la pantaloni… mâna a intrat pe sub chiloţei… am dat de un vagin delicat la atingere, curat ca-n palmă, având nişte labii subţiri… aveam în minte imaginea mea cu capul între pulpele ei subţiri, oferindu-i cu pricepere buzele şi limba feminităţii sale… aah…

S-a încălzit şi ea… nu avea stare, nu mai făcuse de mult sex. I-am propus să încercăm să facem sex fără să ne dăm hainele jos, doar cât să o pot penetra pe la spate, aşezaţi pe o parte. Ar fi vrut… îi era teamă că băieţelul ei se va trezi şi ne va prinde în mijlocul acţiunii. I-am propus să mergem afară pe hol şi a acceptat. Nu avea cine să ne prindă şi în felul acesta putea accepta… să facem ceva.

Fiind o casă veche, spaţiul îngust, ne-am aşezat pe treptele din faţa uşii. Ne-am îmbrăţişat, ne sărutam… mi-am scos penisul din pantaloni… frecându-l uşor. I-am ridicat bluza, i-am prins sfârcul drept între buze… aahh… am vrut să-i bag mâna în pantaloni să ajung între picioare, dar nu m-a lăsat.

Am fost puţin contrariat, a fost de acord să mergem afară din cameră tocmai pentru a nu avea surpriză că băieţelul ei ne va surprinde. I-am spus că aici nu ne vede cineva, iar dacă se trezeşte băiatul, uşa este închisă şi vom avea timp suficient să ne aranjăm hainele. Răspunsul ei a fost tot negativ. Argumentul a fost că băiatul ei se trezeşte în somn, să bea apă sau vizează urât, iar dacă nu intra rapid în camera va începe să plângă.

Nici nu am terminat bine discuţia… din cameră s-a auzit vocea băiatului care îşi strigă mama. Ea a intrat şi a revenit după câteva minute. Şi-a cerut scuze… mi-a spus că şi ei îi pare rău că nu putem să facem… ceva. Stăteam aşezaţi pe trepte, m-a sărutat pe buze, gurile s-au unit… limba căuta atingerea fină a limbii ei… am mângâiat-o pe sâni, i-am ridicat bluza… mă jucam cu sfârcul sânului stâng, gurile s-au separat… sărutând-o pe obraz, mai jos pe gât, am ajuns la sânul drept… sfârcul l-am cuprins cu buzele, cu limba făceam cercuri în jurul său… aaahh… ofta din ce în ce mai tare… mâna ei a pus-o sub sân, cu cealaltă a pus-o pe capul meu, apăsând… mă ţinea fix, suspinurile ei mă incita să continui, apoi un mic gemet în semn de eliberare… aaahhh… abia respira.

Graphic2M-am oprit, eram cu sânul ei între buze şi mă uitam la ea. Nu înţelegeam ce s-a întâmplat. I-am lăsat sânul şi am întrebat-o:

– Ce s-a întâmplat?

– Am avut orgasm… mi-a spus având ochii închişi, zâmbind la mine.

– Glumeşti, nu-i aşa?

– Nu glumesc deloc. Nu este prima dată când am orgasm dacă îmi este stimulat sânul. Mă excită cel mai tare sânul drept. Când am alăptat băiatul am avut de multe ori orgasm în acest fel.

– Sigur nu glumeşti?

– Vorbesc foarte serios… putem să mai încercăm, mai vreau.

Am reluat poziţia iniţială, mâna pe sânul stâng… am tras de el, îl puteam cuprinde cu palma, buzele pe sfârcul sânului drept… sugeam, trăgeam de el… aahh… gemea şi suspina lângă mine… şi-a făcut apariţia seva bărbătească în vârful glandului… şi-a pus mâna pe capul meu, la fel ca mai devreme… aahh… mă ţinea strâns… apoi un gemat puternic… aaahhh… cu coada ochiului mă uitam la ea, am vrut să mă opresc să se bucure de plăcere…

– Continuă, te rog… având vocea uşor vlăguită.

Corpul ei tremura lângă mine… aahh… şi-a lăsat capul pe spate… gemetele ei se auzeau mai tare pe hol… ahhh… aaahhh… şi-a lipit capul de mine, mana şi-a pus-o pe obrazul meu, mângâindu-mă uşor. M-am oprit. Semnalele ei mi-au dat de înţeles că este suficient. Mi-a apucat obrajii cu palmele ei şi m-a sărutat pe buze.

Am stat puţin îmbrăţişaţi. Din încăpere s-a auzit vocea copilului.

– Scuză-mă, trebuie să stau cu el în cameră. Parcă simte că nu sunt lângă el.

– Poate ar fi mai bine să plec, să vă las să vă odihniţi. Vorbim săptămâna viitoare.

Un mic sărut pe buze apoi a intrat în cameră. Mi-am aşezat penisul erect în pantaloni plecând spre casă. Ne-am mai întâlnit de câteva ori, fără să avem raporturi sexuale, apoi a plecat fără să-şi ia rămas bun. Date de contact nu aveam. Nu ne-am văzut de atunci.

––––––––––-

Citeşte şi:

O zi calduroasa de vara

Prefata

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s