Momentele mele de tandreţe


Graphic1“… se priveau în ochi, cu degetele i-a îndepărtat delicat firele de păr cei acopereau o porţiune a feţei… vârful degetelor i-a atins obrazul… cu ochii închişi căuta delicateţea atingerii.
Sărutul pe buze a venit, la început o uşoară atingere… vroia mai mult, cerşea un sărut mai lung, pasional. El se juca cu ea, amâna momentul… dar nu pentru mult timp.
Buzele s-au apropiat din nou, apăsau unele pe celelalte… s-au lipit de peretele camerei, o săruta pe gât, palmele îi strivea sânii.
Şi-a dat tricoul jos… l-a cuprins cu braţele, voia să-l atingă, să-i simtă trupul armonios lucrat”… scena şi gemetele ei m-au aţâţat şi pe mine.Instinctiv mi-am dus mâna la chiloţi, la început mi-am trecut degetele fin deasupra chiloţeilor, în dreptul păsăricii mele, apoi mai intens… pulpele îmi ţinea mâna captivă. Am depărtat larg picioarele, pe lângă chiloţeii de dantelă de culoare albastră degetul mijlociu şi-a făcut loc în vagin.
M-am excitat rapid… exploram interiorul adânc, de prea multă dorinţa îmi muşcam buzele… aaahhh…
“… el s-a dezbrăcat rapid, ea puţin timidă a rămas în sutien şi chiloţei, de culoare roz. Se priveau, în timp ce el o ajuta să-şi de-a jos breteaua de la sutien. Sutienul aproape desfăcut… ea îşi acoperea goliciunea, de chiloţei a scăpat în mod natural, puţin ajutor din partea lui şi gravitaţia.
Amândoi dezbrăcaţi, stăteau în picioare rezemaţi de zid… piciorul ei încordat arcuit în jurul lui”…
Am băgat o mână sub bluză, mi-am eliberat sânii din sutien, aveam impresia că mă strânge. M-am jucat cu sfârcurile, erau deja tari. Chiloţeii i-am îndepărtat. Degetul ce a fost în mine l-am băgat în guriţa… mmmhhhh…
… “a luat-o în braţe, picioarele l-au cuprins… cu unghiile la zgâriat pe spate atunci când a pătruns-o”, gemetele ei îmi dădeau furnicături.
Din sertarul de la noptieră am scos “iubitul” ce mă alintă în momentele de singurătate. Întâi, l-am umezit bine, buzele se mulase pe el … intra şi ieşea uşor din gura mea… trăiam clipa, îmi imaginam vibratorul a fi un penis tare.
Aş fi vrut să fie unul adevărat, să-i simt textura… să se mărească între buzele mele, cum pulsează sângele în vene, să-i gust seva bărbătească… mmmhhh… degetele îmi stimulau clitorisul… mmmhhh…
Vibratorul umed de saliva mea… l-am pornit… cu bucurie şi plină de dorinţa l-am introdus în vagin… aaahhh… pulpele îmi vibrau… îmi mângâiam sânii… gemetele ei mă excitau şi mai mult.
Am renunţat să mai mă uit la scena din film, sunetul îmi era suficient. Îmi imaginam un bărbat puternic ce mă poseda pe la spate cu virtuozitate… aaahhh… având capul fixat în pernă.
Vibratorul mă gâdila adânc în interior… clitorisul se zbătea sub atingerile mele… aaaahhh… gâfâiam împreună cu tipa din film.
Am început să tremur… aaahhh… ştiam că orgasmul era aproape… vibratorul îl scoteam şi băgam la loc cu viteză, atingerile clitorisului au devenit puţin brutale… eram aproape… aahhh… daaahhh…
Puţin ciufulita, dar satisfăcută mă bucuram de intensitatea orgasmului. Speram că data viitoare să fie langă mine un bărbat care să mă aducă în extaz.

––––––––––-

Citeşte şi:

Noapte alba la hotel 1

Surpriza din noapte

––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s