Secretara perversă


De când am văzut-o mi-am dat seama că are ceva special… poate din acest motiv am angajat-o, în completarea cv-ul ei promiţător.
Ţinuta… decolteul ei adânc mi-au ridicat tensiunea, buzele ei cărnoase cu ruj roşu, zâmbetul ei permanent, privirea care mă cauta mereu… m-au făcut să am fantezii erotice cu ea.
În fiecare zi, de la angajare, era îmbrăcată provocator… zâmbetul ei permanent, privirea care mă cauta mereu, îmi provoca o uşoară erecţie. …

Trecuse trei săptămâni de când era angajată, începusem  să mă învăţ cu ideea că am o secretară frumoasă, sexy… gândurile erotice erau aproape frecvent.
Într-una din zile, programul de lucru se terminase de mult. Am rămas numai eu şi secretara în firmă, restul angajaţilor plecase. Mă simţeam tensionat după o zi de muncă, mai aveam nevoie de puţin timp să-mi planific toate informaţiile pentru întâlnirea programată a doua zi dimineaţă.
Secretara a intrat zâmbitor, că de fiecare dată. M-a întrebat dacă mai am nevoie de ceva şi dacă mai am nevoie de prezenţa ei. Eram încordat… m-a văzut şi ea, a venit lângă mine şi mi-a zis:
– Şefu’… păreţi cam încordat… aveţi nevoie de o relaxare…
A pus mâna pe umerii mei, a început să îi maseze, puţin şi la gât… ce bine mă simţeam, mă simţeam mai uşurat. Tensiunea acumulată dispăruse… mirosul parfumului ei era plăcut, masajul începuse să mă excite.
Instinctiv mi-am dus mâna la pantaloni, în zona penisului… am tras puţin penis, pentru al aranja. Secretara a văzut acest lucru. A tras puţin de scaun în spate, apoi a venit în faţa mea. S-a plecat puţin către mine, a pus mâinile la tâmple… îmi făcea masaj.
Am deschis ochii… au rămas aţintiţi în decolteul ei. Nu-mi puteam lua ochii de la sânii ei… erau aproape de mine şi nu vroiam să ratez această privelişte. Penisul s-a făcut mare imediat. Prohabul crescuse, mă deranjau chiloţii… nu ştiam cum să reacţionez.
Aveam un pix un mâna, pe care nu am apucat să-l aşez pe birou… într-un moment de neatenţie mi-a scăpat pe podea. Secretara s-a aplecat pe vine între picioarele mele sprijinindu-se de genunchiul meu, căutând pixul.
Zâmbetul ei era nelipsit, buzele ei mă incitau… deja mă gândeam… îmi imaginam o scenă de sex oral. Pixul părea de “negăsit”… într-un final l-a luat de jos… nimic nu părea să-i afecteze zâmbetul… încă nu se ridicase, era încă pe vine.
A vrut să se ridice, căutând sprijin pe picioarele mele… penisul era tare, se zbătea în strânsoarea chiloţilor… s-a ridicat zâmbind, palmele ei se aflau pe picioarele mele. Mă uitam fix la ea, când la buzele senzuale, când la sânii ei. Sunt convins că a sesizat asta, precum şi umflătura din pantaloni.
Mă pregăteam să spun ceva, îmi căutam cuvintele în minte… când… palmele ei au pornit să mă mângâie pe picioare, către partea intimă. Mâna mi-a atins prohabul, îmi masa zona penisului… privirile noastre s-au întâlnit… totul se petrecea într-o tăcere deplină.
Era momentul să fac primul pas, am desfăcut fermoarul pantalonilor… am tras puţin de chiloţi şi am eliberat penisul. Secretara l-a prins cu palmele, îl atingea delicat… asemeni unui masaj. S-a aşezat în genunchi, a continuat să mă privească în ochi.
Cu o mână îmi rula prepuţul, s-a apropiat de gland, a scos limba afară… a început de la baza până la vârf… aaahhh… l-a introdus în gură, limba se plimba pe capul roşu de excitare… aaahhh… a lăsat privirea în jos, buzele ei mulate pe glandul meu erau acum un vis devenit realitate.
Penisul a intrat mai mult… de fiecare dată puţin mai mult… aaahhh… ritmul ei era în creştere, am vrut să îi pun o mână pe cap, să-i dirijez mişcările… nu m-a lăsat, mi-a luat mâna şi mi-a aşezat-o pe spătarul scaunului. Se mişca din ce în ce mai repede… aaahhh… mmmhhh… eram foarte excitat, simţeam că voi ejacula în scurt timp.
Am închis ochii, respiraţia a devenit mai alertă… aaahhh… mmmhhh… i-am zis “se apropie… vineeee”… aaahhh… mişcările ei au devenit mai rapide… aaahhh… daaaahhh… orgasmul a venit.
Buzele ei ca nişte ventuze au acaparat toată sămânţa mea, ca un aspirator… aaahhh… o priveam cum făcea curăţenie la locul de muncă cu atâta plăcere. Voiam să o gust şi eu, să o penetrez. S-a ridicat în picioare, am prins-o cu braţele şi am vrut să o aşez pe genunchii mei, apoi i-am zis:
– Dezbracă-te, vreau să te gust… să te penetrez…
– Şefu… este prea repede, trebuie să te gândeşti la o mărire substanţială de salariu şi… apoi mai vedem.
S-a ridicat de pe genunchiul meu şi s-a dus către ieşire.
– Şefu este timpul să plec… s-a făcut târziu, ne vedem mâine… o seară plăcută!
––––––––––––––-
Citeşte şi:

O zi călduroasă de vară

Dorinţa

––––––––––––––-

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Domnu’ Roz

2 gânduri despre „Secretara perversă

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s