Amintiri din Sevilla


 Vizita în Sevilla la prietenii mei mi-a deschis noi orizonturi, am văzut oameni şi locuri noi. Stabiliţi în Sevilla, prietenii mei au fost ghizii perfecţi pentru o experienţă de neuitat.
Într-una din seri m-au dus la un local din centrul istoric, unde se dansează flamenco. Femei frumoase îmbrăcate cu rochii lungi şi volane la partea de jos, cu o floare de culoare roşie prinsă în păr, încing atmosferă cu dansurile lor pătimaşe. …

Era seara în care clienţii erau invitaţi să danseze pe scenă. Se aleg bărbaţi care să danseze alături de frumoasele animatoare. A venit la mine o femeie îmbrăcată cu o rochie albă cu buline roşii şi m-a invitat la dans.
Mă privea atent, îmi zâmbea… încercam să nu mă fac de râs, încurcam paşii… mă uitam în ochii ei. Simţeam o apropriere între noi. Mă gândeam că poate face parte din rol… aş fi vrut să o cunosc mai bine.
M-am dus la masă după ce s-a terminat dansul… era pauză… prietenii mei se amuzau pe seama mea. Le-am spus că îmi place de ea. Unui dintre ei s-a ridicat şi a plecat fără să spună unde merge. S-a întors cu ea de mână.
Lumina difuză îmi acoperea emoţiile. Numele ei de scena era Izabel. S-a aşezat lângă mine… păream uşor stângaci în exprimare, engleza vorbită era altfel alături de ea. Curajul mi-a reapărut după câteva băuturi sangria (vin, fructe, apă minerală şi coniac).
Din când în când mă uitam la decolteul ei. Băieţii au simţit ceva. Au plecat şi ne-au lăsat singuri. De la ea am aflat că este singură şi că are locuinţa în apropiere. Ameţit şi plin de curaj, m-am apropriat de ea i-am oferit un sărut uşor pe gât şi am întrebat-o dacă putem să mergem într-un loc unde să fim numai noi doi.
S-a uitat la mine, a zâmbit larg… o vedeam cum îşi presează buzele una de alta, apoi m-a întrebat:
– De ce vrei să vrei să fim numai noi doi?
Am rămas puţin blocat, apoi mi-a venit replica:
– Aş vrea să mă înveţi să dansez… ai văzut că nu m-am descurcat prea bine…
A zâmbit, părea că îmi vă oferii un răspuns pozitiv, dar mi-a zis că se mai gândeşte. Au venit prietenii mei, am râs, am glumit şi am băut sangria. Când mă aşteptam mai puţin le-a zis băieţilor că mi-a promis că îmi arată câteva locuri speciale, ce să văd bine numai noaptea.
Băieţii nu s-au supărat. Urma să ne auzim la un telefon. Am plecat din local… pe străduţele înguste, luminate cu lampadare, ne ţineam de mână ca doi adolescenţi. Am ajuns în dreptul unei clădiri vechi cu două etaje… mi-a făcut semn că acolo locuieşte.
Am urcat la etajul unu. O ţineam de şolduri… am sărutat-o pe gât. Nu nimerea să descuie uşa cu cheia. Am intrat… înăuntru am prins-o în braţe… se uita în ochii mei, mi-am apropiat buzele de ale ei… a închis ochii, bărbia s-a ridicat uşor. Aştepta să fie sărutată.
Buzele noastre s-au unit intru sărut lung şi pătimaş. Am vrut să îi dau rochia jos de pe umeri… nu m-a lăsat. M-a luat de mână şi mi-a făcut semn să mă urc în pat. A dat drumul în surdină la o melodie flamenco.
Mă uitam la ea cum dansa… şi-a dezgolit întâi un umăr, şi celălalt, partea de sus a rochiei a coborât încet… şi–a dezgolit sânii. Mă uitam la dansul ei provocator. Marginile de jos ale rochiei le ridică în timpul dansului… puteam vedea piciorul dezgolit.
A băgat mâna pe sub rochiei, a tras de chiloţei în jos… până a scăpat ei. Încet rochia aluneca de pe ea… a rămas complet goală. Penisul era agitat în strâmtoarea chiloţilor. A venit în pat, s-a urcat peste mine, a început să mă sărute.
Mi-a descheiat nasturii de la cămaşă… apoi a ajuns la curea. M-a ajutat să scap mai repede de haine. Într-o clipă am rămas gol. S-a urcat peste mine… o mână mi-a prins penisul, trăgea de el. Mă săruta pe gât şi la ureche.
Şi–a potrivit penisul … a intrat. Era uşor strâmtă, nu se umezise îndeajuns de bine. Am cuprins-o cu braţele, o mângâiam pe spate, ne sărutam. Suspinele se auzeau în cameră. M-am răsucit peste ea… am ieşit pentru o clipă, apoi am intrat iar… picioarele ei m-au încolăcit.
O mângâiam pe sâni, o sărutăm pe gât, o muşcam uşor. Era în extaz… trupul ei nu stătea locului, se mişca întruna, torcea că o pisicuţă. Am simţit că voi avea orgasm. Era timpul să trag de timp… am ieşit… am pornit într-o misiune de explorare a trupului ei.
I-am cuprins sânii în palme… pe rând am luat nurii între buze… trăgeam de ei, îi frământam. Am coborât mai jos… limba aluneca încet pe trupul ei… o excita, uneori îşi mişca trupul… o gâdila.
Am ajuns la muntele lui Venus… ştia ce urma să vină… m-a apucat de cap şi mă trăgea către ea, nu voia să mă lase. Până la urmă a cedat. I-am desfăcut labile… îmi plimbam limba de-a lungul lor. Îi plăcea… mi-am lipit buzele de “buzele” ei. Am pătruns… aaahhh… se juca în părul meu.
I-am căutat clitorisul, cu vârful limbii am făcut cercuri în jurul lui… de jos în sus îmi mişcam limba rapid… îi plăcea… apoi m-a oprit, şi-a pus mâna şi nu m-a mai lăsat. S-a ridicat în şezut, eu eram în genunchi… mi-a cuprins obrajii între palme şi m-a sărutat lung.
S-a întors cu spatele la mine, aplecată către înainte… am apucat-o de şolduri, mi-a potrivit penisul… am intrat. Se împingea în mine cu putere, aveam amândoi un ritm rapid… aaahhh… aproape că tipa. Şi-a dus o mână la clitoris, îl masa cu frenezie… aaahhh… şi–a băgat capul în pernă… răsufla greu… eram în plină acţiune… o ţineam tare de şolduri, orgasmul meu avea să vină puternic… aaahhh… am ieşit imediat. Sămânţa mea i-a decorat posteriorul.
Am făcut un duş rapid. Ameţiţi e băutura şi de plăcere am adormit îmbrăţişaţi. Dimineaţa, ne-am trezit în acelaşi timp, am zâmbit unul altuia şi ne-am sărutat.

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Domnu’ Roz

3 gânduri despre „Amintiri din Sevilla

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s