Răzbunarea soţieiStăteam în fotoliu şi mă uitam la meci, când soţia m-a strigat să vin să o ajut. I-am răspuns că vin imediat, dar apariţia mea întârzia să apară.

M-a mai strigat o dată… aceeaşi rezultat. Dintr-odată a apărut în tocul uşii… era îmbrăcată într-o lenjerie provocatoare de culoare neagră cu floricele şi încălţată cu pantofi cu toc. Nu-mi puteam să-mi i-au ochii de la ea. Uitasem pentru moment de televizor.
Mi-a făcut semn cu degetul şi mi-a zis… – Te aştept în dormitor… apoi a plecat. Am stins televizorul în grabă, m-am dus după ea. Am intrat în dormitor… mă aştepta pregătită. Nici nu am intrat bine şi mi-a ordonat… – Dezbracă-te…

Niciodată nu a fost aşa de dură în momentele intime. M-am conformat… în câteva clipe eram gol… – Acum urcă-te în pat… m-am întors cu spatele la ea şi voiam să ajung în pat … o palmă puternică m-a lovit peste fese.
Am sărit ca ars… – Ce ai femeie, eşti nebună?… i-am zis. Ea nu a spus nimic. M-am aşezat pe spate, a venit şi ea agale peste mine. De undeva a scos o sfoară… m-a legat de încheietura mâinilor şi de picioare. Începusem să-mi pară rău că am renunţat la meci.
Eram gol, întins pe pat şi legat de mâini. Mă gândeam în mintea mea… ce fel de sex mai este şi asta?. S-a urcat peste mine… mi-a tras mâinile şi le-a pus deasupra capului… decolteul ei s-a apropriat periculos de mine.
Am vrut să-mi bag nasul acolo… m-a observat… s-a apropriat mai mult de mine, am băgat nasul între sânii ei, îi freca de faţă mea. Voiam mai mult… să-i ating, să mă joc cu sfârcurile ei, să-i gust… dar nu… mi-a făcut semn că nu am voie.
S-a ridicat puţin, am văzut cum îşi trăgea lasciv chiloţeii… mă imaginam între pulpele ei pline… credeam că asta mă aşteaptă. A scăpat de ei… s-a aşezat pe mine… veveriţa ei (cum îmi plăcea să-i spun) era poziţionată către mine.
Mă uitam la ea şi salivam. A început să se mângâie uşor pe sâni… mă uitam la ea şi nu înţelegeam… un deget la băgat în gură, l-a umezit uşor, a venit mai aproape… s-a urcat pe pieptul meu. Şi-a dus mâna la vagin, se juca uşor la suprafaţă… am vrut să întind capul să ajung ea, dar m-a fixat imediat cu capul în pernă.
Şi-a cuprins labile între degete, le-a desfăcut uşor… penisul meu era deja bat… îmi doream să o gust, să intru cu limba în interiorul ei… visam… aşteptam să văd care este următorul pas… îşi freca sânii, un deget a intrat în interior, ofta şi suspina.
Şi-a luat mâna de pe sâni… mi-a căutat penisul, l-a cuprins în mână, îl frecalert. Apoi s-a oprit. M-a apucat cu o mână de păr… mă ţinea de fix băgat în pernă. A venit aproape de gura mea… un deget explora interiorul.
Eram la câţiva centimetri de vaginul ei, dar nu mă puteam mişca, mâinile şi picioarele erau imobilizate, mă ţinea de păr să nu mă mişc. A început să se mişte lasciv… – Aaahhh, aşa iubitule, fă-mă fericită.
Eu nu înţelegeam ce se întâmplă… a băgat mâna sub pernă şi a scos un vibrator. L-a pornit… nu ştiam că deţine aşa ceva… întâi la l-a pus peste vulvă, îl freca uşor… îşi muşcă buzele… asistam neputincios la acest spectacol.
Vârful a intrat puţin… un oftat lung… mai mult, până la capăt. Îl trăgea încet afară, intra la fel de încet… îmi ieşise ochii din orbite. Voiam să-mi i-au penisul în mâna să-l frec puţin, dar nu puteam.
Mă ţinea de păr… vibratorul intra şi ieşea agale, apoi mai repede… îmi muşcam buzele de dorinţă… mai repede, şi mai repede… – Aaahhh, da iubitule, ce bine e… eram supra excitat.
Era înfierbântată, îi simţeam picioarele tremurând… sarea pe mine, vibratorul intra şi ieşea rapid din vagin… aaahhh… un urlet a dat semnalul mult aşteptat de ea. Acum îşi mişca vibratorul din ce în ce mai încet, se putea citi pe faţa ei zâmbetul de satisfacţie
Devenisem gelos pe vibrator… era acolo unde trebuia să fiu eu. Asistasem la spectacolul satisfacerii ei şi a chinului meu şi nu ştiam de ce.
S-a ridicat de pe mine şi a zis:
– Ţi-am arătat ce ai de pierdut. Am făcut asta să mă răzbun pe tine pentru mesajele tale cu o anumită femeie. Am sunat la numărul respectiv cu număr ascuns şi a răspuns o femeie. Nu mă interesează cine este, dar trebuie să înţelegi că nu poţi avea două femei. Trebuie să alegi, pe mine sau pe ea.
Ups. M-a prins. Ştiam eu că am uitat ceva, să şterg acele mesaje. M-a dezlegat la mâini şi a continuat:
– Acum du-te la baie să-ţi faci un duş rece sau ai varianta să te satisfaci singur. De la mine nu m-ai primeşti nimic.
M-am dezlegat la picioare. M-am dus resemnat la baie şi mă gândeam la modul cum să o impac.

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Domnu’ Roz

4 gânduri despre „Răzbunarea soţiei

  1. asa o fi … depinde si de abilitatea barbatului. daca are o amanta permanenta, ii va fi foarte greu sa se ascunda. intr-o zi se va afla. daca este doar aventurier, sunt sanse mici sa se afle.

    Apreciază

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s