Înnebunit după ea


O aşteptam la metrou. Timpul trecea şi părea că nu mai vine. O tot sunam pe mobil, dar nu răspundea. Găsisem o portiţă la servici pentru a mă întâlni cu ea. Vroiam să profităm de timpul alocat.
Într-un final a venit după o întârziere de 20 de minute. În lift ne-am îmbrăţişat, ne sărutam. Eram nerăbdători să ajungem mai repede la etajul 6. …

Am intrat în apartament, ne-am descălţat. Aveam amândoi emoţii. Am intrat în living, ne-am aşezat pe canapea. Eram unul lângă altul… ne-am sărutat. Printre săruturi mi-a sugerat să pun la un film pentru adulţi.
A rulat aproximativ 10 minute apoi mi-a zis să mergem în dormitor. Ne-am dezbrăcat iute. Într-o clipă ea se afla în pat învelită cu un cearceaf, am urmat-o numaidecât. Ne-am îmbrăţişat. Ne sărutam cu foc. I-am cuprins între palme sânii ei imenşi, pentru vârsta ei.
Încet săruturile mele au ajuns  la urechea ei… îi lingeam uşor lobul… cu limba mă jucam uşor în timp ce alunecam încet pe gâtul ei. Mâinile mele era ocupate cu sânii ei. Am ajuns la ei cu gura… i-am luat pe rând sfârcul între buze. Îi sugeam uşor, apoi mai tare… devenisem lacom.
Nu am mai văzusem sâni aşa de mari, pe care să-i pot atinge, mângâia, linge şi suge. Se uita la mine, scotea diverse zgomote… ahhh… off.
Mâinile au rămas blocate pe sânii ei… gura aluneca uşor pe corpul ei… pe abdomen, muntele lui venus… la vagin. Era deja excitată, umedă. Limba culegea din seva ei… m-a cuprins de cap cu mâinile, se juca în părul meu.
Limba a intrat în interior… şi-a desfăcut picioarele la maxim… se citea pe chipul ei că îi plăcea asta, icnetele erau sublime. Mâinile le-am băgat pe sub ea… le poziţionasem pe fese… trăgeam uşor de ele.
Cu mişcări încete mă trăgea către ea. Încet m-am ridicat, m-am îndreptat către ea… m-am aşezat peste. Penisul a intrat dintr-o dată. Excitarea ei a făcut posibil alunecarea mai bine.
Stăteam sprijinit în mâini… gura şi buzele se plimbau pe gâtul ei, apoi la ureche. Mă ţinea de fese… degetele ei mă strângeau puternic. Îi venea să ţipe… mişcările mele erau alerte… ea m-a întrebat:
– Pooot săăă ţiiip?
– Ţipă dacă vrei, scumpa mea…
Nu a durat mult şi un ţipăt a ieşit din gura ei. Stătea cu picioarele larg deschise. Pompam de zor… apoi mi-a spus că vrea şi pe la spate.
S-a întors cu spatele către mine, sprijinită în mâini. Mi-am potrivit penisul în vagin… am apucat-o de şolduri, am început să mă mişc puternic. Din când în când mă aplecam peste ea… o sărutam şi lingeam pe spate.
I-am căutat sânii imenşi, i-am strâns între palme… mă jucam cu ei… o penetram cu putere. Umezeala ei puternică, mă facea să cred că „dădeam” în gol.
M-am hotărât… vreau să o mai gust. Am ieşit din ea… mi-am potrivit limba la vaginul ei. A intrat în interior, ea era în extaz… poziţia nu era pe placul meu. M-am aşezat pe spate, mi-am băgat capul între pulpele ei… apoi am tras-o peste mine.
Vaginul era apăsat peste gura mea. Limba mea era toată în interior… ea icnea de plăcere. Am continuat aşa câteva minute apoi m-a întrebat dacă vreau poziţia 69.
Era plăcerea mea. Am aşteptat-o să se urce pe mine, în poziţia potrivită. Eram flămând după păsărica ei. Seva ei se amestecase cu saliva mea. Mi-a luat uşor penisul în gură. Îl sugea încet.
Cu o mână îi rula pielea încet. M-am încordat… mă concentram pentru un orgasm. În timp ce se ocupa de penisul meu scotea diverse sunete incitante. Era sublim… când s-a ridicat brusc, s-a dat la o parte de pe mine şi s-a aşezat pe pat cu spatele la mine.
Nu înţelegeam ce se întâmplă. M-am dus la ea, am luat-o în braţe, am sărutat-o pe obraz şi am întrebat-o:
– Ce s-a întâmplat, iubire?
– Mă simt ca o curvă…
– De ce, am făcut ceva greşit?
– Am simţit gustul spermei tale şi… mă simt ca o curvă…
– Dacă te simţi că o curvă, eşti numai pentru mine, iar eu aşa te vreau…
Am tras-o către mine, ea s-a întors, am sărutat-o pe buze. Ne-am sărutat lung… am început din nou să o mângâi… pe sâni, pe corp, pe picioare. Mi-am făcut loc între picioarele ei.
Ea mi-a cuprins penisul cu mâna… se juca cu el. Se întărise imediat în urma tratamentului. Apoi l-am introdus în vagin. Vaginul părea mai uscat, îi simţeam pereţii la fiecare pătrundere.
Mă mişcam din ce în ce mai tare… simţeam că se aproprie… i-am luat un sân între buze… îl sugeam pofticios… o penetram cu putere… simţeam că vine… şi a venit.
Am scos penisul imediat din vagin… jeturi puternice au ieşit imediat peste corpul ei.
M-am aşezat lângă ea epuizat… o ţineam în braţe şi o sărutăm. Ea se uită la mine şi nu zicea nimic.
Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Domnu’ Roz

2 gânduri despre „Înnebunit după ea

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s