Curierul 2


… Un ultim sărut i-am oferit clitorisului. M-am apropiat de canapea, am tras-o de mijloc către mine, aproape de margine. Mi-am potrivit penisul la intrarea în vagin… am intrat… era foarte umedă. Jocul meu şi al brunetei a excitat-o foarte tare.
O mângâiam pe pulpele interioare, pe sâni. I-am ridicat piciorul stâng în sus, l-am tras către mine. O sărutam pe picior… îl lingeam uşor în zona genunchiului… apoi pe gamba

I-am ridicat şi celălalt picior, le strângeam strâns unul de altul.
Poziţia blondei devenise incomodă, nu mai putea da atenţie vaginului brunetei. Bruneta s-a ridicat, s-a dat la o parte şi s-a aşezat lângă ea. O mângâia pe sâni… o sărută pe abdomen. Eu aveam un ritm ridicat în mişcări. Blonda mai avea puţin şi tipa.
Bruneta s-a apropriat de gura ei… se sărutau pasional… limbile se contopise… zgomotul blondei se auzea în surdină. După câteva minute de sărutări şi mângâieri, bruneta a venit la mine… m-a prins de cap… m-a sărutat lung.
Era ca o invitaţie… să mă ocup şi de ea. M-am oprit din penetrare… eram încă înăuntru… adânc… apoi am ieşit. Bruneta s-a aşezat pe spate pe partea cealaltă a canapelei. M-am ridicat… m-am dus lângă ea. Voiam să o gust. Şi-a depărtat picioarele şi le-a ridicat în sus. Abia aşteptam momentul.
Blondă s-a dus lângă ea… s-a urcat peste… apoi şi-a aşezat vulva peste buze. Era rândul brunetei să geamă… tremura din toate încheieturile… îi lingeam clitorisul… un deget a intrat în vagin, la început încet, apoi mai repejor. Sondam interiorul fierbinte şi umed.
Am scos degetul din vagin, l-am introdus în gură… voiam să-i gust feminitatea. L-am introdus la loc… îi masam uşor zona de la intrarea în vagin. Gemea în surdină… gura ei era acoperită de vaginul blondei.
M-am ridicat, m-am apropriat de ea, cu gândul să o penetrez. Mi-am potrivit penisul şi am intrat… picioarele ei erau ridicate… se aflau prinse între noi. Greutatea corpului le apasă destul de tare. Aveam o poziţie ideală.
Mişcările mele erau alerte… loveam cu putere în interiorul ei. În timp ce bruneta era asediată de penisul meu, blondă îşi cutremura corpul… a scos un ţipăt scurt. Limba şi buzele brunetei îi oferise un orgasm puternic.
Îmi venise o ideea grozavă… eram transpirat… le-am zis fetelor să stea pe marginea canapelei, una lângă alta cu spatele la mine. Erau amândouă complet dezbrăcate. Corpul lor de clepsidră mă înnebunea.
M-am apropriat de fesele lor. Le-am mângâiat… le-am muşcat uşor de fese. Fetele stăteau una lângă cealaltă… se sărutau… limbile lor se uniră… se vedea pasiunea în săruturi.
Mi-am făcut intrarea la blondă. O ţineam de mijloc… pompam adânc… din ciocnirea corpurilor noastre se auzeau zgomote amuzante. După câteva minute am trecut la brunetă. Nimic nu le perturba pasiunea săruturilor… le mângâiam pe amândouă pe spate, pe fese. Pe blondă o strângeam mai tare.
Mişcările mele erau puternice… intram şi loveam adânc… fetele au început să se îmbrăţişeze. Bruneta gâfâia din ce în ce mai tare… o loveam cu putere… şi-a dus o mâna între picioare… îşi masa frenetic clitorisul.
Bruneta avea ochii închişi… gura uşor deschisă… blonda o săruta pe gât… apoi la ureche… o mângâia pe corp… eu o strângeam de fese… ahh… ahhh… aahhh… se auzea din ce în ce mai tare. Orgasmul nu s-a lăsat aşteptat. Era obosită, se odihnea pe spătarul canapelei în timp ce bruneta o dezmierda cu săruturi.
M-am aşezat lângă ele cu spatele lipit de canapea. Blonda s-a apropriat de mine în picioare… mi-a oferit vaginul pentru o nouă repriză de cunilingus. Bruneta s-a aşezat în poala mea cu spatele la mine. Dansa în penisul meu.
Limba cutreiera interiorul vaginului… blonda mă fixase între picioarele ei. Vulva apăsa peste buzele mele. Simţeam că se aproprie… o strângeam tare de fese… limba era adânc în vagin… bruneta sărea în penisul meu.
Simţeam cum vine… am dat-o pe blondă la o parte, bruneta s-a ridicat şi ea. Era aproape. Le-am spus să se aşeze una lângă cealaltă pe canapea. M-am apropriat de ele… penisul căuta gurile lor… buzele sau lipit de o parte şi de cealaltă a glandului… se jucau cu testiculele mele… îmi lingeau glandul pe toată lungimea… la vârf când ajungeau… se sărutau în acelaşi timp cu buzele aflate pe penis.
Limbile lor dădeau cercuri peste vârf… bruneta îmi freca penisul uşor… apoi mai tare… blonda se juca cu testiculele mele… mâinile mele le ţineau de cap una lângă cealaltă. Am închis ochii… se apropia… bruneta a mărit ritmul… se auzeau plescăituri… apoi am erupt puternic…
Spermă a ţâşnit… ele sărbătoreau victoria… îmi sărutau şi lingeau penisul… eram în picioare… mă ţineam de ele. Eram epuizat.
M-am şters rapid, m-am îmbrăcat, le-am mulţumit fetelor cu un sărut pe buze pentru tratament, am făcut livrarea, am luat banii şi am plecat.

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Domnu’ Roz

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s