În pat cu Ana 3


… S-a ridicat de pe mine … mi-a indicat să mă aşez în poziţia şezut cu spatele lipit de spătarul patului.
A venit lângă mine s-a înfipt direct în penis. Mâinile ei m-au cuprins de după gât, iar ale mele o ţineau strâns de mijloc.
Buzele se uniră … apăsau una peste cealaltă … limbile noastre se întâlniră şi dansau din nou. Se mişca duios călare deasupra mea … mişcările au devenit mai alerte … în viteza mişcărilor penisul ieşea din orificiul ei … cu delicateţe îl lua cu mâna, îl baga înapoi … apoi sărea din nou în poala mea …

Sânii ei mă loveau peste faţă … i-am prins pe amândoi … îi lingeam şi le sugeam sfârcul. Am continuat în această poziţie câteva minute, apoi mi-a zis:
– Am obosit, să încercăm altă poziţie…
Mi-am tras picioarele într-o parte, am cuprins-o de mijloc, m-am răsucit pe o parte, apoi deasupra ei. Această mişcare i-a plăcut mai ales că nu ne-am desprins unul de altul.
Eram deasupra, intrasem cu totul … şi-a încolăcit picioarele ei deasupra mijlocului meu … mă ţinea strâns … încercam să-mi fac loc în strânsoare pentru un dute-vino mai larg … nu era posibil. Ea mă voia blocat acolo … îi presam clitorisul cu putere … mişcările aleatorii îi ofereau senzaţii de plăcere.
Ana a vrut să conducă ea luptă. Şi cu ajutorul meu, ne-am răsucit… am inversat locurile, eu sub şi ea deasupra … stătea înfiptă în poziţie verticală… dansa în penisul meu … mă mângâia pe piept, se juca cu sfârcurile mele.
Uneori mă strângea mai tare de sfârcuri … am scos sunete de durere:
– Mă doare … mai delicat, te rog …
S-a apropriat de mine m-a sărutat pe buze … o mână mă mângâia uşor pe obraz … a ieşit din penisul meu … săruturile au ajuns pe gât, s-au dus către ureche … fiori pe şina spinării au apărut atunci când limba ei se juca în urechea mea.
În timp ce cobora cu săruturile pe corpul meu, o mână să juca cu penisul. Când penisul a ajuns în dreptul sânilor, ea mi-a învăluit sânii cu aceştia … îl strângea tare între sâni … îşi mişcă sânii în sus şi în jos … s-a aplecat uşor… ia dat un sărut.
Avea o poziţie incomodă pentru a ajunge cu gura la penisul meu … a renunţat să mai folosească sânii în joaca cu penisul … l-a luat în gură … s-a uitat la mine pentru o clipă … apoi a coborât din ce în ce mai mult … aproape intrase toată în gura ei … se retrăgea uşor … se uită la mine … imaginea buzelor ei în timp penisul ieşea din guriţa era fenomenală.
Se juca mental cu mine … se aplecă asupra penisului cât îi permitea intrarea … apoi cu mişcări lente apărea la loc … mi-am pus o mână pe capul ei şi mă jucam în păr… o apăsam uşor … din semnalele mele a înţeles că vreau să mărească intensitatea mişcărilor.
La început mai lent … apoi mai rapid … o mână se juca cu testiculele … le mângâia … eram în extaz … nu mă săturasem să o privesc … penisul intra şi ieşea rapid … simţeam că se aproprie … voiam finalizare orală … am închis ochii, m-am încordat corpul de la mijloc în jos … picioarele mele erau încordate la maxim …
Simţeam că se aproprie… i-am spus şi ei:
– Se aproprie…
Mişcările ei erau din ce în ce mai rapide … simţeam … apoi … valuri întregi de spermă se năvăli în gura ei. Mişcările ei au devenit mai lente … foarte lente … eliberasem tot ce acumulasem … încordat la maxim … trăiam plăcerea orgasmului.
Ea se juca într-una cu penisul … îl lingea pe toată lungimea … la vârf … eu eram căzut la datorie, nu mă mişcăm de loc. Ana a lăsat penisul … ma sărutat pe abdomen, apoi pe piept … pe gât şi s-a aşezat în braţele mele.
Cu ochii închişi i-am căutat buzele epuizate … le-am sărutat … gurile noastre s-au împreunat … eram fericit … a fost sublim.
Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor.
Copierea, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii.
Pentru contact folosiţi adresa
: domnuroz@yahoo.com

Domnu’ Roz

Ce parere ai despre aceasta poveste? Dar despre blog?

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s